Elounda Bay Palace

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Elounda
 • Elounda Bay Palace
 • 92 slika

Hotel Elounda Bay Palace ★★★★★ - Elounda, Lassithi, Krit, Grčka je smešten među istorijskim kulturnim i prirodnim lepotama severoistočnog Krita, u Eloundi. Ovaj nagrađivani luksuznihotel kombinuje čari Krita, jedinstveno gostoprimstvo i renomirane nivoe personalizovane usluge koja garantuje savršen odmor. Nudi uslugu polupansion (doručak i večera - bife samousluživanje). Wi-Fi besplatan u celom ho

Hotel Elounda Bay Palace

Hotel Elounda Bay Palace ★★★★★ - Elounda, Lassithi, Krit, Grčka je smešten među istorijskim kulturnim i prirodnim lepotama severoistočnog Krita, u Eloundi. Ovaj nagrađivani luksuznihotel kombinuje čari Krita, jedinstveno gostoprimstvo i renomirane nivoe personalizovane usluge koja garantuje savršen odmor. Nudi uslugu polupansion (doručak i večera - bife samousluživanje). Wi-Fi besplatan u celom hotelu.

 

Položaj Elounda Bay Palace 5* hotela:

Luksuzni hotel je smešten u zelenilu Mirabelo zaliva, pored hotela Elounda Beach, na oko 3 km od centra letovališta Elounda i oko 8 km od Agios Nikolaosa. Aerodrom Heraklion je udaljen oko 55 km.

Plaža:

Hotel se nalazi do mora i ima dve privatne peščane plaže, veću i manju. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su dostupni gostima hotela besplatno.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, 4 restorana, 3 bara, otvoreni bazen sa morskom vodom, zatvoreni bazen, dečiji bazen, mini klub i igralište za decu, SPA i fitness centar, 5 teniskih terena, za košarku i odbojku, stoni tenis, bilijar, prodavnice u hotelu, kongresna sala, wi fi besplatan u celom hotelu. Vodeni sportovi su dostupni na plaži uz doplatu.

Smeštaj:

Hotel ima 258 soba raspoređenih u tri potkategorije Splendid Club, Gold Club i Platinum Club. Svaka kategorija održava visoke standarde koje očekuju gosti. Smeštajne jedinice mogu biti klasične sobe, bungalovi sa izlazom na bazen, luksuzni apartmani i vile.

KLASIK SOBE Splendid kluba mogu imati pogled planina, bočni i frontalni pogled more, površine su 28 m² i smeštaju do 3 osobe, imaju bračni ili dva singl ležaja, po potrebi se može dodati sofa za treću osobu, mermerno kupatilo sa toaletnom kozmetikom, fenom za kosu, papučama i bade mantilima, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasa. Flaša vina i voće po dolasku. Porodice od 4 do 6 članova mogu biti smeštene u povezenim sobama ovog tipa.

Usluga:

Polupansion (doručak i večera - bife samousluživanje)

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Labyrinth 2* - Georgiupuli, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije