Eliros Mare

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Georgiupuli
  • Eliros Mare
  • 19 slika

Hotel Eliros Mare ★★★★ - Georgioupolis, Hanja, Krit je NOV hotel u našoj ponudi koji se nalazi na peščanoj plaži Kavros, nagrađenoj Plavom zastavicom, na 4 km od centra Georgiupolisa. Polupansion ili All Inclusive. Bazeni, sportski tereni, sadržaji za decu. Odlična ponuda ze leto 2021 na Kritu. Položaj Eliros Mare hotela: Nalazi se na plaži Kavros, na 4 km od centra Georgiupolisa, 21 km od grada R

Hotel Eliros Mare

Hotel Eliros Mare ★★★★ - Georgioupolis, Hanja, Krit je NOV hotel u našoj ponudi koji se nalazi na peščanoj plaži Kavros, nagrađenoj Plavom zastavicom, na 4 km od centra Georgiupolisa. Polupansion ili All Inclusive. Bazeni, sportski tereni, sadržaji za decu. Odlična ponuda ze leto 2021 na Kritu.

 

Položaj Eliros Mare hotela:

Nalazi se na plaži Kavros, na 4 km od centra Georgiupolisa, 21 km od grada Retimna i na 38 km od Hanje. Aerodrom u Hanji udaljen je 45 km, a aerodrom u Heraklionu 95 km. Autobuska stanica je u neposrednoj blizini hotela (50m).

Plaža:

Eliros Mare hotel nalazi se na peščanoj plaži, nagrađenoj Plavom zastavicom zbog prirodnih lepota i kristalno čiste vode. Ležaljke i suncobrani na plaži su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Glavni restoran, taverna na plaži, 2 bara, zatvoreni bazen, otvoreni bazen sa delom za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena, peškiri za plažu (uz depozit), tereni za fudbal i odbojku na pesku, stoni tenis, časovi kuvanja, škola tredicionalnog plesa, joga, pilates, igralište za decu.

Uz doplatu, hotel Eliros Mare nudi cross-fit treninge, školu tenisa i personalizovane treninge sa ličnim instruktorom.

Na plaži su dostupni sportovi na vodi.

Smeštaj:

Standardne sobe su veličine 24 m2 i imaju 2 kreveta, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, SAT TV, mini-bar (uz doplatu), sef (uz doplatu).

Usluga:

Možete da birate između Polupansiona (doručak i večera) i All Inclusive usluge (po hotelskim pravilima). Obroci se služe u glavnom restoranu u vidu otvorenog bifea (samoposluživanje).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Nov hotel u našoj ponudi.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije