Eliros Mare

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Georgiupuli
  • Eliros Mare
  • 19 slika

Hotel Eliros Mare ★★★★ - Georgioupolis, Hanja, Krit je NOV hotel u našoj ponudi koji se nalazi na peščanoj plaži Kavros, nagrađenoj Plavom zastavicom, na 4 km od centra Georgiupolisa. Polupansion ili All Inclusive. Bazeni, sportski tereni, sadržaji za decu. Odlična ponuda ze leto 2024 na Kritu. Položaj Eliros Mare hotela: Nalazi se na plaži Kavros, na 4 km od centra Georgiupolisa, 21 km od grada R

Hotel Eliros Mare

Hotel Eliros Mare ★★★★ - Georgioupolis, Hanja, Krit je NOV hotel u našoj ponudi koji se nalazi na peščanoj plaži Kavros, nagrađenoj Plavom zastavicom, na 4 km od centra Georgiupolisa. Polupansion ili All Inclusive. Bazeni, sportski tereni, sadržaji za decu. Odlična ponuda ze leto 2024 na Kritu.

 

Položaj Eliros Mare hotela:

Nalazi se na plaži Kavros, na 4 km od centra Georgiupolisa, 21 km od grada Retimna i na 38 km od Hanje. Aerodrom u Hanji udaljen je 45 km, a aerodrom u Heraklionu 95 km. Autobuska stanica je u neposrednoj blizini hotela (50m).

Plaža:

Eliros Mare hotel nalazi se na peščanoj plaži, nagrađenoj Plavom zastavicom zbog prirodnih lepota i kristalno čiste vode. Ležaljke i suncobrani na plaži su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Glavni restoran, taverna na plaži, 2 bara, zatvoreni bazen, otvoreni bazen sa delom za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena, peškiri za plažu (uz depozit), tereni za fudbal i odbojku na pesku, stoni tenis, časovi kuvanja, škola tredicionalnog plesa, joga, pilates, igralište za decu.

Uz doplatu, hotel Eliros Mare nudi cross-fit treninge, školu tenisa i personalizovane treninge sa ličnim instruktorom.

Na plaži su dostupni sportovi na vodi.

Smeštaj:

Standardne sobe su veličine 24 m2 i imaju 2 kreveta, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, SAT TV, mini-bar (uz doplatu), sef (uz doplatu).

Usluga:

Možete da birate između Polupansiona (doručak i večera) i All Inclusive usluge (po hotelskim pravilima). Obroci se služe u glavnom restoranu u vidu otvorenog bifea (samoposluživanje).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Nov hotel u našoj ponudi.

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije