Mythos Palace Resort & Spa

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Georgiupuli
 • Mythos Palace Resort & Spa
 • 48 slika

Hotel Mythos Palace Resort & Spa ★★★★★ - Georgioupolis, Krit, Grčka predstavlja svoj svež dizajn, moderan izgled i usluge najviših standarda.Elegantne sobe i zajedničke prostorije, u kombinaciji sa dodatnim uslugama koje nudi Premium All-Inclusive paket, osiguravaju bezbrižan i izuzetno udoban boravak. Položaj Mythos Palace Resort & Spa 5* hotela: Hotel se nalazi ispred plaže, 3 km od mesta Georgi

Hotel Mythos Palace Resort & Spa

Hotel Mythos Palace Resort & Spa ★★★★★ - Georgioupolis, Krit, Grčka predstavlja svoj svež dizajn, moderan izgled i usluge najviših standarda.Elegantne sobe i zajedničke prostorije, u kombinaciji sa dodatnim uslugama koje nudi Premium All-Inclusive paket, osiguravaju bezbrižan i izuzetno udoban boravak.

 

Položaj Mythos Palace Resort & Spa 5* hotela:

Hotel se nalazi ispred plaže, 3 km od mesta Georgioupolis, 18 km od grada Retimna i oko 44 km od aerodroma u Hanji.

Plaža:

Hotel je ispred peščane plaže na kojoj su gostima hotela dostupne ležaljke i suncobrani bez doplate.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, 3 restorana, poslastičarnica, 3 bara, otvoreni bazen za odrasle, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani oko bazena- besplatno, mini klub i dečije igralište, SPA centar sa zatvorenim bazenom i malom teretanom, mini market, prodavnica nakita, Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 200 soba, apartmana i vila.

 • DELUXE SOBE su površine 26- 30 m2, smeštaju do tri osobe, imaju bračni ili dva singl ležaja, sofu, kupatilo sa tušem ili kadom, bade mantile i papuče, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar (dopunjuje se nedeljno), set za pripremu čaja i kafe, balkon ili terasa sa pogledom na baštu ili planinu ili sa bočnim pogledom na more.
 • EXECUTIVE SOBE su površine 30 m2, nalaze se u prizemlju, smeštaju dve odrasle osobe i dvoje dece, imaju jedan bračni i dva singl ležaja i izlaz sa terase na bazen, ležaljke i suncobran na terasi.
 • JUNIOR APARTMANI su površine oko 35 m2, smeštaju do 4 osobe, imaju odvojenu spavaću sobu od dnevnog dela, pogled na more, a ima i onih koji imaju privatan bazen na terasi sa ležaljkama i suncobranom.

Usluga:

All Inclusive

Komentari/Napomene:

Izvanredan hotel ocenjen 9,3.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije