Akasha Beach Hotel & Spa

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Hersonisos
 • Akasha Beach Hotel & Spa
 • 53 slika
 • Moderan
 • Renoviran
 • Moderan-luksuzan
 • Odličan izbor
 • Na plaži

Hotel Akasha Beach Hotel & SPA ★★★★★ - Hersonisos, Krit, Grčka udaljen je 1 min hoda od plaže. Objekat AKASHA Beach Hotel & Spa se nalazi u Hersonisosu i nudi restoran, sezonski bazen na otvorenom, fitnes centar i bar. Ovaj rizort sa terasom se nalazi u blizini nekoliko poznatih atrakcija i to na nekoliko koraka od plaže Glaros, 100 metara od Zlatne plaže i 550 metara od plaže Star. Ponuda smeštaj

Hotel Akasha Beach Hotel & Spa

Hotel Akasha Beach Hotel & SPA ★★★★★ - Hersonisos, Krit, Grčka udaljen je 1 min hoda od plaže. Objekat AKASHA Beach Hotel & Spa se nalazi u Hersonisosu i nudi restoran, sezonski bazen na otvorenom, fitnes centar i bar. Ovaj rizort sa terasom se nalazi u blizini nekoliko poznatih atrakcija i to na nekoliko koraka od plaže Glaros, 100 metara od Zlatne plaže i 550 metara od plaže Star. Ponuda smeštajnog objekta obuhvata recepciju koja radi non-stop, prevoz od/do aerodroma, poslugu u sobi i besplatan WiFi u svim prostorijama.

 

Položaj Akasha Beach Hotel & SPA 5* hotela:

Boravite u srcu destinacije Hersonisos – Odlična lokacija. Hotel Akasha Beach Hotel & SPA 5* se nalazi u Hersonisosu i nudi restoran, sezonski bazen na otvorenom, fitnes centar i bar i odličan je izbor za letovanje na Kritu. Ovaj rizort sa terasom se nalazi u blizini nekoliko poznatih atrakcija i to na nekoliko koraka od plaže Glaros, 100 metara od Zlatne plaže i 550 metara od plaže Star. Akvarijum Aquaworld se nalazi na 1,1 km od objekta AKASHA Beach Hotel & Spa, dok je Muzej folklora Lihnostatis udaljen 1,5 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Iraklion, udaljen 24 km od smeštaja.

Plaža:

Hotel Akasha Beach Hotel & SPA 5* udaljen je 1 min hoda od plaže.

Hotelski sadržaj:

Hotel Akasha Beach Hotel & SPA 5* sadrži recepciju koja radi non-stop, prevoz od/do aerodroma, poslugu u sobi i besplatan WiFi u svim prostorijama. Nudi restoran, sezonski bazen na otvorenom, fitnes centar i bar.

Usluga:

Gosti rizorta mogu da uživaju u kontinentalnom doručku.

Napomena:

Parovima se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 9,3 za boravak udvoje.

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije