Casa Orama Boutique Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Hersonisos
  • Casa Orama Boutique Hotel
  • 16 slika

Hotel Casa Orama Boutique ★★★★ - Hersonisos, Krit se nalazi u Hersonisu, na samo 25 km od Irakliona i samo 23 od međunarodnog aerodroma Nikos Kazantzakis. Nalazi se u blizini čuvenog hotela Creta Maris 5*. Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji na samo 2 minuta hoda, tako da posetioci mogu imati pristup prelepim plažama sa kristalno čistim morem, kao i brojnim noćnim klubovima i restoranima. Nudi u

Hotel Casa Orama Boutique Hotel

Hotel Casa Orama Boutique ★★★★ - Hersonisos, Krit se nalazi u Hersonisu, na samo 25 km od Irakliona i samo 23 od međunarodnog aerodroma Nikos Kazantzakis. Nalazi se u blizini čuvenog hotela Creta Maris 5*. Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji na samo 2 minuta hoda, tako da posetioci mogu imati pristup prelepim plažama sa kristalno čistim morem, kao i brojnim noćnim klubovima i restoranima. Nudi uslugu All Inclusive (otvoreni bife -samousluživanje)

 

Položaj Casa Orama Boutique 4* hotela:

Hotel Casa Orama Boutique se nalazi u Hersonisu, na samo 25 km od Irakliona i samo 23 od međunarodnog aerodroma Nikos Kazantzakis. Nalazi se u blizini čuvenog hotela Creta Maris 5*.

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji na samo 2 minuta hoda, tako da posetioci mogu imati pristup prelepim plažama sa kristalno čistim morem, kao i brojnim noćnim klubovima i restoranima.

Plaža:

Oko 180 metara.

Hotelski sadržaj:

Salon-bar, restoran, recepcija, internet kutak, rent car service, ležaljke kod bazena, bazen, dečiji bazen, peškiri za bazen, stoni tenis.

Smeštaj:

Hotel ima 18 standardnih soba.

Soba prima 2-3 osobe 20m2.

Svaka standardna soba ima dva odvojena kreveta, TV TFT 32′, klima-uređaj, frižider, set za kafe, sef, WiFi besplatan, fen za kosu, SAT TV i balkon.

Usluga:

All Inclusive  (otvoreni bife -samousluživanje)

Komentari/Napomene:

NOVO U NAŠOJ PONUDI!

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije