Central Hersonissos Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Hersonisos
  • Central Hersonissos Hotel
  • 20 slika
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen

Hotel Central Hersonissos ★★★ - Hersonisos, Heraklion, Krit nalazi se u mirnoj ulici, u centru Hersonisosa na 100 m od šoping zone, 200 m od kafića i restorana i 100m od autobuske stanice, od plaže je udaljen 200 m i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2024. Položaj Central Hersonissos 3* hotela: Hotel Central Hersonissos 3* smešten je u mirnoj ulici, u centru Hersonisosa na 100 m od šoping zon

Hotel Central Hersonissos Hotel

Hotel Central Hersonissos ★★★ - Hersonisos, Heraklion, Krit nalazi se u mirnoj ulici, u centru Hersonisosa na 100 m od šoping zone, 200 m od kafića i restorana i 100m od autobuske stanice, od plaže je udaljen 200 m i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2024.

 

Položaj Central Hersonissos 3* hotela:

Hotel Central Hersonissos 3* smešten je u mirnoj ulici, u centru Hersonisosa na 100 m od šoping zone, 200m od kafića i restorana i 100m od autobuske stanice. Udaljen je 23 km od aerodroma u Heraklionu.

Plaža:

Hotel Central Hersonissos 3* od plaže je udaljen 200 m, koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu).

Hotelski sadržaj:

Hotel Central Hersonissos 3* ima recepciju koja radi non-stop, bar u lobiju otvoren 24sata, SAT TV u lobiju, bife restoran pored bazena, internet kutak (uz doplatu), bilijar (uz doplatu), otvoreni bazen, lift, sef (uz doplatu), ostava za prtljag. 

Smeštaj:

Hotel ima 90 smeštajnih jedinica u dve zgrade. Standardne sobe veličine oko 20m2 imaju kupatilo TWC ili kadu, balkon, besplatan fen na zahtev, SAT TV, telefon. Besplatan bežični internet. Mini frižider i klima se posebno doplaćuju na zahtev. Superior sobe su renovirane 2014. godine, veličine oko 20 m2 imaju kupatilo TWC ili kadu, balkon, mini frižider , besplatan fen na zahtev, SAT TV, telefon. Besplatan bežični internet. Klima se posebno doplaćuju na zahtev.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari gostiju/Napomena:

Dobra hrana, lepe sobe. Dobri utisci gostiju.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije