Golden Beach

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Hersonisos
 • Golden Beach
 • 36 slika
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • Odlična hrana
 • Najbolja kupovina
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • Odličan izbor
 • Na plaži

Hotel Golden Beach ★★★★ - Chersonissos - Heraklion - Krit se nalazi u centru Hersonisosa (preko puta hotela Sergios), na 50m od peščane plaže. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je oko 25km. Nudi uslugu polupansion – doručak i večera ili All Inclusive "Sve uključeno", prema pravilima hotela (otvoreni bife - samoposluživanje). Besplatan bežični internet Položaj Golden Beach hotela: Hotel Golden Beac

Hotel Golden Beach

Hotel Golden Beach ★★★★ - Chersonissos - Heraklion - Krit se nalazi u centru Hersonisosa (preko puta hotela Sergios), na 50m od peščane plaže. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je oko 25km. Nudi uslugu polupansion – doručak i večera ili All Inclusive "Sve uključeno", prema pravilima hotela (otvoreni bife - samoposluživanje). Besplatan bežični internet

 

Položaj Golden Beach hotela:

Hotel Golden Beach 4* se nalazi u centru Hersonisosa (preko puta hotela Sergios). Od aerodroma u Heraklionu udaljen je oko 25km i dobar je izbor za letovanje na Kritu.

Plaža:

Hotel Golden Beach se nalazi na 50m od peščane plaže.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 sata dnevno, besplatan brzi internet u javnim prostorijama i u sobama, lift, glavni restoran, bar, a la carte restoran na plaži, bazen, suncobrane i ležaljke pored bazena besplatno i na plaži (uz doplatu), peškire za plažu (uz depozit), bilijar, stoni tenis, suvenirnica, mini market, sportovi na vodi.

Smeštaj:

Hotel ima 162 sobe. Svaka soba ima klimu, SAT TV, telefon, mini frižider, fen za kosu, kupatilo, sef (uz doplatu), besplatan bežični internet, balkon.

Usluga:

Polupansion – doručak i večera ili All Inclusive "Sve uključeno" prema pravilima hotela (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Vrhunska hrana, sjajna lokacija. Nedavno renoviran i odlično ocenjen od strane gostiju.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije