Iro

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Hersonisos
  • Iro
  • 35 slika
  • Manji intimni hotel
  • Blizu plaže
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen

Hotel Iro ★★ - Hersonisos, Heraklion, Krit se nalazi u centru Hersonisosa. Udaljen je 27 km od aerodroma u Heraklionu i samo 150 metara od plaže. Zadovoljni gosti preporučuju ovaj hotel kao sjajan je izbor za letovanje na Kritu 2021. Položaj Iro 2* hotela: Hotel Iro 2* smešten je u samom centru letovališta Hersonisos, u glavnoj ulici koja obiluje radnjama, marketima, suvenirnicama, kafeterijama, b

Hotel Iro

Hotel Iro ★★ - Hersonisos, Heraklion, Krit se nalazi u centru Hersonisosa. Udaljen je 27 km od aerodroma u Heraklionu i samo 150 metara od plaže. Zadovoljni gosti preporučuju ovaj hotel kao sjajan je izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj Iro 2* hotela:

Hotel Iro 2* smešten je u samom centru letovališta Hersonisos, u glavnoj ulici koja obiluje radnjama, marketima, suvenirnicama, kafeterijama, blizu luke, 25 km od međunarodnog aerodroma Nikos Kazantzakis u Heraklionu.

Plaža:

Udaljen je samo 150 metara od plaže.

Hotelski sadržaj:

Hotel Iro 2* sadrži recepciju koja radi 24 časa, TV kutak, bar sa bilijarom, restoran (nepušački), otvoreni bazen sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, bar na bazenu, Wi-Fi internet, lift, sefovi na recepciji (uz doplatu).

Smeštaj:

Hotel Iro 2* ima 3 sprata i 53 sobe u tradiocionalnom stilu. Sve sobe imaju balkon, pušačke i nepušačke sobe, klimu (uz doplatu), SAT TV, telefon, mini frižider (uz malu doplatu), kupatilo WC, wifi internet.

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje). Večera je u renoviranom hotelu 3* Sergios, odmah pored hotela Iro.

Komentari gostiju/Napomena:

Zadovoljni gosti preporučuju ovaj hotel. FANTASTIČNA LOKACIJA 8,6 . Gosti hvale večeru.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Iro 2* - Hersonisos.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije