Nana Princess Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Hersonisos
  • Nana Princess Hotel
  • 29 slika

Hotel Nana Princess Suites Villas & Spa ★★★★★ - Hersonisos, Krit, Grčka je zaista posebni resort za zahtevne goste koji traže apsolutnu privatnost u ekskluzivnom okruženju na obali mora.Nana Princess nudi vrhunsko iskustvo sa 5*. Položaj Nana Princess Suites Villas & Spa 5* hotela: Hotel se nalazi na poluostrvu nedaleko od primorskog letovališta Hersonisos na severu Krita . Centar Hersonisosa je u

Hotel Nana Princess Hotel

Hotel Nana Princess Suites Villas & Spa ★★★★★ - Hersonisos, Krit, Grčka je zaista posebni resort za zahtevne goste koji traže apsolutnu privatnost u ekskluzivnom okruženju na obali mora.Nana Princess nudi vrhunsko iskustvo sa 5*.

 

Položaj Nana Princess Suites Villas & Spa 5* hotela:

Hotel se nalazi na poluostrvu nedaleko od primorskog letovališta Hersonisos na severu Krita. Centar Hersonisosa je udaljen samo 2,5 km od hotela a aerodrom Heraklion se nalazi na udaljenosti od oko 25 km..

Plaža:

Hotel je ispred peščane plaže na kojoj su gostima hotela dostupne ležaljke i suncobrani bez doplate.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, restoran za doručak, 2 a la carte restorana, glavni i shisha bar, cigar bar, barovi kod bazena i na plaži, biblioteka, 2 otvorena bazena, veliki akva park za decu i odrasle u hotelu Nana Golden Beach koji mogu koristiti gosti hotela Nana Princess, dečiji klub i igraonica u hotelu Nana Golden Beach, teniski tereni sa profesionalnom školom tenisa, SPA centar sa zatvorenim bazenom, wellness i fitness centar, mali šoping centar, wi fi slabije brzine je besplatan u celom hotelu.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 112 raskošnih apartmana i vila podeljenih u 13 kategorija. Skoro sve smeštajne jedinice imaju sopstveni bazen a pojediniapartmani i vile poseduju saunu, parna kupatila za detoksikaciju ili privatnu teretanu. Svaka smeštajna jedinica ima luksuzno kupatilo sa tušem sa efektom kiše i odvojenom kadom.

DELUXE JUNIOR APARTMANI su površine 42 m2 sa privatnim bazenom površine 19 m2 na balkonu sa pogledom na more koji je opremljen ležaljkama, suncobranom i stolom za ručavanje. Apartman je otvorenog plana (jedna prostorija) sa bračnim ležajem i sofom, smešta do 3 osobe i ima kupatilo sa toaletnom kozmetikom, bade mantilima i papučama, fenom za kosu, klima uređaj, LCD SAT TV, telefon, sef, set za pripremu čaja i kafe, Nesspresso mašina, sef, mini bar (uz doplatu), wi fi konekcija.

Usluga:

Noćenje s Doručkom ili Polupansion.

Komentari/Napomene:

IZUZETAN LUKSUZNI HOTELSKI KOMPLEKS. Ocena 9,8.

Politika grejanja privatnih bazena:
Temperatura vode je 22 C za višu temperaturu vode primenjuje se dodatni dodatak

Spoljni hidromasažni bazeni Politika grejanja:
Temperatura vode je 22 C za višu temperaturu vode primenjuje se dodatni dodatak

Gazebo na privatnoj plaži:
Gazebo na privatnoj plaži se nudi besplatno za sve apartmane kolekcije, osim Deluke Junior apartmana sa pogledom na more ili bazenom Front.

Za Deluxe Junior apartmane sa pogledom na more ili ispred bazena zavisi od raspoloživosti, uz dnevnu naplatu od 100,00 €.

Dečiji krevetić je besplatan.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Jahanje
    • Sala za vežbanje (fitness)
    • Tenis
  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije