Palmera Beach Hotel & Spa

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Hersonisos
 • Palmera Beach Hotel & Spa
 • 37 slika
 • Centar - plaža
 • Moderan
 • Renoviran
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži

Hotel Palmera Beach ★★★★ - Hersonisos, Krit, Grčka nalazi se na samoj promenadi turističkog letovališta Hersonisos. Oko samog hotela nalaze se mnogobrojne radnje, prodavnice, restorani, barovi. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 24 km i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2024. Položaj Palmera Beach 4* hotela: Hotel Palmera Beach 4* nalazi se na samoj promenadi turističkog letovališta Hersoni

Hotel Palmera Beach Hotel & Spa

Hotel Palmera Beach ★★★★ - Hersonisos, Krit, Grčka nalazi se na samoj promenadi turističkog letovališta Hersonisos. Oko samog hotela nalaze se mnogobrojne radnje, prodavnice, restorani, barovi. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 24 km i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2024.

 

Položaj Palmera Beach 4* hotela:

Hotel Palmera Beach 4* nalazi se na samoj promenadi turističkog letovališta Hersonisos. Oko samog hotela nalaze se mnogobrojne radnje, prodavnice, restorani, barovi. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 24 km.

Plaža:

Hotel Palmera Beach 4* poseduje plažu, peščano-šljunkovitu, koja se nalazi ispred hotela (prelazi se mala pešačka ulica).

Hotelski sadržaj:

Hotel Palmera Beach 4* sadrži recepcija koja radi non stop, SPA i Wellness centar, otvoreni bazen, bazen za decu, besplatne ležaljke i suncobrani oko bazena, bar, TV kutak, kafeterija, internet kutak, Wi-Fi internet pristup u javnim prostorijama hotela, glavni restoran i taverna na plaži koja nudi grčku i internacionalnu kuhinju uz romantiku sveća za večernje prilike ili uz zalazak sunca. 

Smeštaj:

Hotel ima 87 smeštajnih jedinica. Svaka ima klimu (uz doplatu), kupatilo TWC, fen za kosu, telefon, sef (uz doplatu).

Usluga:

Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari gostiju/ Napomena:

Hotel ima odlične ocene od strane putnika, dobra pozicija na plaži.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije