Vantaris Garden

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Kavros
 • Vantaris Garden
 • 20 slika

Hotel Vantaris Garden ★ - Kavros, Georgioupolis, Krit nalazi se u Kavrosu, u blizini hotela Vantaris Beach i Vantaris Palace. Vantaris Beach je veoma popularan za letovanje 2021. na Kritu među ljubiteljima prirode jer kombinuje planine, more, divljinu i pejzaže neuporedive lepote, poput nekoliko kilometara udaljenog jezera Kournas. Položaj Vantaris Garden 1* hotela: Hotel Vantaris Garden 1* u Ka

Hotel Vantaris Garden

Hotel Vantaris Garden ★ - Kavros, Georgioupolis, Krit nalazi se u Kavrosu, u blizini hotela Vantaris Beach i Vantaris Palace. Vantaris Beach je veoma popularan za letovanje 2021. na Kritu među ljubiteljima prirode jer kombinuje planine, more, divljinu i pejzaže neuporedive lepote, poput nekoliko kilometara udaljenog jezera Kournas.

 

Položaj Vantaris Garden 1* hotela:

Hotel Vantaris Garden 1* u Kavrosu se u blizini hotela Vantaris Beach i Vantaris Palace. Područje Kavrosa je veoma popularno među ljubiteljima prirode jer kombinuje planine, more, divljinu i pejzaže neuporedive lepote, poput nekoliko kilometara udaljenog jezera Kournas, koje je uključeno u mrežu Natura 2000 i zaštićeno je područje za ptice. Hotel je udaljen od autobuske stanice 200m, od radnji 240m, bankomat, 350m, Georgioupolis 4km, aerodrom u Hanji 48km, aerodrom u Heraklionu 100km.

Smeštaj:

Dvokrevetna soba do 3 osobe. Ova soba je u proseku veličine 24 m2, uključujući kupatilo i ormar. Sastoji se od dva odvojena kreveta koji su jedan do drugog i sofe koja se može koristiti kao krevet za dodatnog gosta. Takođe nudi namešten balkon s pogledom na ljupke zelene vrtove ili sever, okrenut prema plaži Kavros. Sadržaji sobe su: kupatilo sa kadom/TWC, kompleti za ličnu negu koji sadrže šampon, gel za tuširanje i sapun, fen za kosu, TV, mini frižider, klima uređaj sa individualnom kontrolom, sef (uz doplatu), krevetac za bebu (uz doplatu 5€/dan 2021.god.) WIFI (uz doplatu). Porodična soba do 4 osobe Ova soba je u proseku velika 43 m2, uključujući kupatilo i ormar. Ima zasebnu spavaću sobu sa 2 kreveta za dodatne goste. Takođe nudi namešten balkon s pogledom na ljupke zelene vrtove ili sever, okrenut prema plaži Kavros. Sadržaji sobe su: kupatilo sa kadom/TWC, kompleti za ličnu negu koji sadrže šampon, gel za tuširanje i sapun fen za kosu TV, mini frižider klima uređaj sa individualnom kontrolom sef (uz doplatu), sef (uz doplatu), krevetac za bebu (uz doplatu) WIFI (uz doplatu).

Plaža:

Hotel Vantaris Garden 1* koristi peščanu plažu je kod hotela Vantaris Palace oko 450m.

Hotelski sadržaj:

Hotel Vantaris Garden 1* je mali klasično uređen hotel, u kojem je većina usluga i objekata povezana sa hotelom Vantaris Palace, a posetioci mogu iskoristiti svu savremenu udobnost koju nudi Vantaris Palace. Hotel Vantaris Garden ima svoj bazen sa dečijim delom, baštu sa ležaljkama, suncobranima i tuševima. Slatkovodni bazen dečiji bazen sadržaji u vantaris palace: sadržaji, aktivnosti i događaji hotela vantaris garden savršeno su povezani sa objektima hotela Vantaris Palace. 24-časovna recepcija besplatan bežični internet na javnim mestima slatkovodni bazen dečiji bazen teniski teren sa mogućnošću noćnog osvetljenja, prostor za odbojku na pesku, stoni tenis, bilijar, besplatan parking, mini market sa međunarodnom štampom, cigaretama i ostalim potrepštinama koje će vam možda trebati tokom boravka, ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži iznajmljivanje automobile, brdski bicikli, internet soba sa računarom perionica aktivnosti u Vantaris Palace, teniski teren sa mogućnošću noćnog osvetljenja prostor za odbojku na pesku stoni tenis bilijar.

Usluga:

Polupansion ili All Inclusive (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari gostiju/Napomena:

Veoma popularno među ljubiteljima prirode jer kombinuje planine, more, divljinu i pejzaže neuporedive lepote, poput nekoliko kilometara udaljenog jezera Kournas.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Hotel Vantaris Garden 1* - Kavros, Georgioupolis, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Jahanje
  • Sala za vežbanje (fitness)
  • Tenis
 • Restorani i barovi
  • Restoran

Lokacije