Grand Bay Resort

  • Grand Bay Resort
  • 43 slika

Hotel Grand Bay Beach Resort ★★★★ (Adults Only) - Kolimbari, Hanja, Krit je deo lanca butika Giannoulis Hotels and Resorts i namenjen je samo odraslima. Nalazi se na zapadnoj strani zaliva Hanja u oblasti Kolimbari, udaljen je 190m od plaže (prelazi se ulica). Nudi uslugu All Inclusive ili Ultra All Inclusive (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke). Plaža je pešča

Hotel Grand Bay Resort

Hotel Grand Bay Beach Resort ★★★★ (Adults Only) - Kolimbari, Hanja, Krit je deo lanca butika Giannoulis Hotels and Resorts i namenjen je samo odraslima. Nalazi se na zapadnoj strani zaliva Hanja u oblasti Kolimbari, udaljen je 190m od plaže (prelazi se ulica). Nudi uslugu All Inclusive ili Ultra All Inclusive (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke). Plaža je peščano-šljunkovita, sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu). Odlična ponuda ze leto 2021 na Kritu.

 

Položaj Grand Bay Beach Resort hotela:

Grand Bay Beach Resort 4* je deo lanca butika Giannoulis Hotels and Resorts i namenjen je samo odraslima. Nalazi se na zapadnoj strani zaliva Hanja u oblasti Kolimbari. U selu Kolimbari, pronaći ćete supermarkete, bankomate, kafiće, benzinske pumpe, frizerski salon, iznajmljivanje automobila, pekaru, poštu, male prodavnice i još mnogo toga. Na istoj udaljenosti se nalaze riblji restorani i taverne. Hanja je udaljena 23km i autobuska stanica (za autobuse do Hanje) je poslednjih godina bila ispred supermarketa INKA (samo 500 metara od hotela). Karte koštaju oko 3,30 evra i mogu se kupiti u autobusu.

Plaža:

Grand Bay Beach Resort udaljen je 190m od plaže (prelazi se ulica). Plaža je peščano-šljunkovita, sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu).

Hotelski sadržaj:

Recepcija, prostorija za prtljag, besplatan parking glavni restoran uz “dress code”- pravila oblačenja: tokom dana ležerno oblačenje za doručak i ručak, nikad bez obuće ili samo sa kupaćim kostimom u bilo kom restoranu odmarališta. Večera: elegantno, duge pantalone, zatvorene cipele, košulja sa rukavima za gospodu, svečani stil oblačenja za dame, a la carte restoran, glavni bar, bar na bazenu, animacija, teniski tereni, wellness, jacuzzi, masaža, tretmani za lice, glavni bazen, drugi manji bazen, prilagođeno osobama sa invaliditetom, animacija i razne dnevne aktivnosti.

Smeštaj:

Prostrane (oko 24 m2) dvokrevetne sobe sa finim ukrasima i autentičnim komforom.Wi-Fi internet veza, centralna klima, SAT TV ravnog, telefon, fen za kosu, mini-bar* i sef*. *(uz doplatu).

Usluga:

All Inclusive ili Ultra All Inclusive (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari gostiju/Napomene/Preporuke:

Izuzetno zadovoljni putnici. Ocena 8,9.

*Sve navedene usluge ili sadržaji hotela samo označavaju da ih hotel poseduje ali ne i da su besplatni, sem ako je iričito navedeno tako: FREE ili BESPLATNO.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)
  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije