Pasiphae Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Malia
  • Pasiphae Hotel
  • 57 slika

Hotel Pasiphae ★★★ - Malia Krit, Grčka se nalazi u srcu letovališta Malja, poznatog po noćnom životu, klubovima, kafićima. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Iraklion, udaljen 32 km od hotela. Položaj Pasiphae hotela: Pasiphae hotel se nalazi u srcu letovališta Malja, poznatog po noćnom životu, klubovima, kafićima. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Iraklion, udaljen 32 km od hote

Hotel Pasiphae Hotel

Hotel Pasiphae ★★★ - Malia Krit, Grčka se nalazi u srcu letovališta Malja, poznatog po noćnom životu, klubovima, kafićima. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Iraklion, udaljen 32 km od hotela.

Položaj Pasiphae hotela:

Pasiphae hotel se nalazi u srcu letovališta Malja, poznatog po noćnom životu, klubovima, kafićima. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Iraklion, udaljen 32 km od hotela.

Smeštaj:

Hotel ima 22 soba. Standardna soba ima balkon ili terasa, kada ili tuš, fen, wifi, klima I sef uz doplatu.

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion samo u periodu 10/6/24 untill 15/9/24(included)

Sadržaj hotela Pasiphae 3*:

Hotel je renoviran 2021. godine i ima otvoreni bazen, wifi u javnim prostorijama, sala za doručak.

Plaža hotela Pasiphae 3*:

700m od hotela.

Napomena:

Letovalište Malja je poznata po noćnom životu, klubovima, kafićima I pretežno se preporučuje mlađim osobama. Ocena 8,9.

Check in: 15:00
Check out: 11:00

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije