CHC Imperial Palace - ADULTS ONLY

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Pigianos Kampos
 • CHC Imperial Palace - ADULTS ONLY
 • 25 slika

Hotel CHC Imperial Palace ★★★★ - Krit, Grčka je novi moderni hotel sa 4* zvezdice koji je otvorio svoja vrata gostima 2019.godine. Udobnost, opuštanje i grčko gostoprimstvo sve u jednom u CHC Imperial Palace. Nudi uslugu polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje). Položaj: Nalazi se u Pigianos Kamposu, udaljen 9 km od centra grada Retimna . Od Hanje je udaljen 70 km a od  Ir

Hotel CHC Imperial Palace - ADULTS ONLY

Hotel CHC Imperial Palace ★★★★ - Krit, Grčka je novi moderni hotel sa 4* zvezdice koji je otvorio svoja vrata gostima 2019.godine. Udobnost, opuštanje i grčko gostoprimstvo sve u jednom u CHC Imperial Palace. Nudi uslugu polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

 

Položaj:

Nalazi se u Pigianos Kamposu, udaljen 9 km od centra grada Retimna. Od Hanje je udaljen 70 km a od  Irakliona 72km.

Plaža:

Javna plaža peščano-šljunkovita udaljena je oko 250m i opremljena je ležaljkama i suncobranima – Besplatno!

Hotelski sadržaj:

Sastoji se od 74 moderne sobe u KONCEPTU SAMO ZA ODRASLE. Recepcija, TV sala, lobbi, ostava za prtljag, lift 1 (glavna zgrada), javni parking, restoran (centralni restoran), kabos bar (bar pored bazena), teretana, otvoreni bazen 130 m2 (slatka voda) maksimalna dubina 1,40 m sa suncobranima i ležaljkama, jacuzzi na otvorenom 18 m² / maksimalna dubina 0,78 m, mini market.

Smeštaj u CHC Imperial Palace hotelu:

Standardna dvokrevetna soba: Lokacija: glavna zgrada ili u spoljašnjem bloku. Pogled na kopno. Površina:20 -22 m2, SAT LCD TV, frižider, klima – grejanje, sef, kupatilo, oprema za kupatilo za ličnu negu, ogledalo za uvećanje, fen, telefon, ketler  za vodu i pribor za pripremu čaja/kafe, wifi, besplatan bežični pristup internetu u svim javnim prostorima, usluga pranja/peglanja veša (uz doplatu), balkon.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari/Napomene/Preporuke:

SAMO ZA ODRASLE. Ocena 8,2. Za putnike koji žele miran odmor. Idealno za Fly & drive program. Za komfor, putnici su dodelili ocenu 9,3 a za Wifi 10.

 

Resort Pigianos Kampos
Malo, mirno selo Pigianos Kambos nalazi se oko 8 km istočno od glavnog regionalnog grada Retimna i čini deo njegovog dugog predgrađa poznatog kao „Istočni Retimno“. Ime sela na grčkom znači "ravnica Pigi (Pigianos)", što lepo opisuje oblast prošaranu malim i plodnim poljima meštana.
Pigianos Kampos je manje turistički opremljeno nego susedno letovalište Adelianos Kampos, ali postoji nekoliko većih hotela ili pojedinačnih apartmana i razne mogućnosti za ishranu, zabavu i kupovinu. Severnokritski autoput koji povezuje Retimno i Iraklion prolazi kroz letovalište, tako da nije problem iznajmiti automobil i otići na putovanje u obližnja mesta. Postoje i redovne autobuske linije od Pigianos Kamposa do Retimna i susednih letovališta Adelianos Kampos, Skaleta, Stavromenos itd.

Plaža Pigianos Kampos („Pigi Beach“) i kareta morske kornjače
Mirna, duga peščana plaža Pigianos Kambos (lokalno poznata kao „Pigi Beach“) leži otprilike u sredini lokalnog otvorenog zaliva Retimno, i kao i okolne plaže, malo je vetrovitija, a nivo mora ima tendenciju da se smanji. Međutim, obala se lagano spušta u vodu i more sija svojom bistrinom.

Između Pigianos Kamposa i susedne plaže Sfakaki, obala se sastoji od nekoliko stenovitih uvala koje su popularne među ljubiteljima ronjenja.
Pigianos Kampos nije tako bučan kao druge plaže u regionu, poluorganizovan je i na plaži se nalazi bar. Nekoliko malih stabala doprinosi prijatnoj atmosferi mesta, pružajući prijatnu hladovinu za posetioce plaže. Ležaljke i suncobrani su u blizini većih hotela, postoji nekoliko taverni i manjih restorana u neposrednoj blizini plaže.
Lokalna atrakcija su džinovske morske kornjače, koje noću izlaze iz mora i polažu jaja u pesak na plaži između maja i septembra. Iz jaja se zatim izlegu male kornjače i vraćaju se u more. Kornjače su ugrožena i zaštićena vrsta, pa zaštitnici prirode rade na lokalnim plažama kako bi obeležili gnezda kornjača, dajući na taj način turistima do znanja da budu pažljivi i oprezni oko njih.

Kome je centar pogodan?
Turističko naselje Pigianos Kampos je i dalje jedno od mirnijih mesta, tako da ne očekujte buran noćni život ovde. Sa druge strane, naselje ima dobre turističke sadržaje i prelepu peščanu plažu, što ga čini idealnom destinacijom za porodični ili romantični odmor.

Zahvaljujući dobrim saobraćajnim vezama, lako je doći do nekog od većih letovališta i uživati u lokalnim istorijskim znamenitostima, zabavi ili većoj kupovini.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Bazeni
  • Spoljašnji bazen
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije