Asterion Resort Suites & Spa

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Platanjas Hanja
 • Asterion Resort Suites & Spa
 • 34 slika

Hotel Asterion Beach Hotel & Suites ★★★★★ - Platanias, Hanja, Krit je smešten na 1 km od mesta Maleme, 3 km od centra letovališta Platanjas, 15 km od grada Hanje i 27 km od aerodroma. Radnje i restorani su udaljeni oko 1 km od hotela. Smešten je direktno na plaži i odličan je izbor za letovanje 2021. na Kritu. Položaj Asterion Beach Hotel & Suites 5* hotela: Hotel Asterion Beach Hotel & Suites 5*

Hotel Asterion Resort Suites & Spa

Hotel Asterion Beach Hotel & Suites ★★★★★ - Platanias, Hanja, Krit je smešten na 1 km od mesta Maleme, 3 km od centra letovališta Platanjas, 15 km od grada Hanje i 27 km od aerodroma. Radnje i restorani su udaljeni oko 1 km od hotela. Smešten je direktno na plaži i odličan je izbor za letovanje 2021. na Kritu.

 

Položaj Asterion Beach Hotel & Suites 5* hotela:

Hotel Asterion Beach Hotel & Suites 5* je smešten na 1 km od mesta Maleme, 3 km od centra letovališta Platanjas, 15 km od grada Hanje i 27 km od aerodroma. Radnje i restorani su udaljeni oko 1 km od hotela.

Smeštaj:

 • Standardna soba s pogledom na vrt (GV) – Ima balkon ili terasu, bade mantil, TWC ili kadu, besplatan WIFI, fen za kosu, minibar*, sef, telefon, AC, mini frižider, SAT TV, papuče, sofa ležaj. 
  Ostali tipovi smeštajnih jedinica:
 • Superior Room (Side Sea View),
 • Superior Room (With Sun terrace on the balcony & Limited Sea View),
 • Deluxe Double Room (Sea View),
 • Superior Room (With open air Jacuzzi),
 • Family Suites Separate bedroom (Garden View/Side Sea View),
 • Junior Suite-Separate bedroom (Side Sea View),
 • Family Suite-Two separate bedrooms (Garden View / Sea View).

Plaža:

Hotel Asterion Beach Hotel & Suites 5* se nalazi direktno na plaži. Plaža je peščana i delom šljunkovita. Opremljena je suncobranima i ležaljkama, a peškire možete dobiti u hotelu uz depozit.

Hotelski sadržaj:

Recepcija 24h, 1 lift, restoran, bar/lounge bazen, fitness, dečiji program, animacija, vrt, dečije igralište, bar kod bazena*, peškiri za bazen/plažu uz deposit, parking, wifi u javnim delovima hotela, mini market, bar, room service do ponoći*, spa i salon lepote*, sauna*, đakuzi*, igraonica*, čuvanje dece na upit*, lekar na poziv na upit*. (*uz doplatu).

Usluga:

Možete izabrati: Noćenje s doručkom ili Polupansion (otvoreni bife).

Komentari gostiju/Napomena:

Hotel je namenjen onima koji žele odmor u mirnom okruženju.  U superior sobi SSV 3. osoba, kao i u Junior Suite 4. osoba, može biti samo dete mlađe od 6 godina.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Asterion Beach Hotel & Suites 5* - Platanias, Hanja, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije