Minoa Palace Resort & Spa

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Platanjas Hanja
 • Minoa Palace Resort & Spa
 • 24 slika

Hotel Minoa Palace Resort ★★★★★ - Platanias, Hanja, Krit, je na savršenoj lokaciji u letovalištu Platanias, okružen čudesnim vrtovima, obgrljen morem sa jedne i planinama sa druge strane, sa mnoštvom sadržaja, predstavlja savršen izbor za letovanje na Kritu 2024. Nudi mogućnost izbora usluge između noćenja sa doručkom, polupansiona i punog pansiona. Obroci su na bazi otvorenog bifea (samoposluživa

Hotel Minoa Palace Resort & Spa

Hotel Minoa Palace Resort ★★★★★ - Platanias, Hanja, Krit, je na savršenoj lokaciji u letovalištu Platanias, okružen čudesnim vrtovima, obgrljen morem sa jedne i planinama sa druge strane, sa mnoštvom sadržaja, predstavlja savršen izbor za letovanje na Kritu 2024. Nudi mogućnost izbora usluge između noćenja sa doručkom, polupansiona i punog pansiona. Obroci su na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje.

 

Položaj Minoa Palace Resort hotela:

Hotel je na savršenoj lokaciji u letovalištu Platanias, okružen čudesnim vrtovima, obgrljen morem sa jedne i planinama sa druge strane. Grad Hanja je na udaljenosti od 12 km, a njen aerodrom na 33 km.

Plaža:

Izlazi na plažu sa finim zlatnim peskom i šljunkom na kojoj su gostima obezbeđene besplatne ležaljke i suncobrani. Jedno krilo hotela nalazi se na samoj plaži, dok je drugo smešteno prekoputa (deli ga ulica).

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 sata dnevno, 4 restorana, kafeterija, 4 bara, zatvoreni bazen, 4 bazena na otvorenom, 2 dečija bazena, 2 đakuzija, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži, dečije igrališe i mini-klub, iznajmljivanje bicikala, market, tereni za tenis i mini-fudbal, pristup internetu u svim zajedničkim prostorijama, kongresna sala, fitnes centar, spa centar, frizerski salon, besplatni parking za goste hotela. Uz blagovremenu rezervaciju, gostima su dostupni besplatni tečajevi kuvanja, zumbe, joge i pilatesa. Hotel poseduje sopstvenu baštu u kojoj se uzgaja organsko voće i povrće.

Smeštaj:

Hotel Minoa Palace Resort se sastoji iz 2 krila koja deli put i koja su spojena pešačkim mostom, i kompleksa bungalova. Standardne sobe (u starijoj zgradi) su luksuzne i prostrane, veličine 35 m2, sa pogledom na Bele planine, hotelske vrtove ili bazen. Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa kadom ili tušem, sef (uključeno u cenu), klima uređaj, besplatni Wi-Fi, SAT TV, kauč (po potrebi služi kao krevet za treću osobu), telefon, set za pripremu čaja i kafe koji se redovno dopunjava, mini bar, fen za kosu.

Usluga:

Možete da birate između noćenja sa doručkom, polupansiona i punog pansiona. Obroci su na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje).

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije