Porto Platanias Beach Resort & Spa

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Platanjas Hanja
 • Porto Platanias Beach Resort & Spa
 • 52 slika
 • Peščana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Odličan izbor
 • Idealno za porodice
 • Na plaži

Hotel Porto Platanias Beach Resort & Spa ★★★★★ - Platanjas, Hanja, Krit, udaljen svega 20 metara od peščane plaže, sa brojnim bazenima, spa centrom i drugim raznovrsnim sadržajima, nudi mogućnost izbora usluge između Polupansiona i All Inclusive usluge (po pravilima hotela) i predstavlja odlična izbor za letovanje na Kritu 2024. Položaj: Porto Platanias Beach Resort & Spa nalazi se u regiji Platan

Hotel Porto Platanias Beach Resort & Spa

Hotel Porto Platanias Beach Resort & Spa ★★★★★ - Platanjas, Hanja, Krit, udaljen svega 20 metara od peščane plaže, sa brojnim bazenima, spa centrom i drugim raznovrsnim sadržajima, nudi mogućnost izbora usluge između Polupansiona i All Inclusive usluge (po pravilima hotela) i predstavlja odlična izbor za letovanje na Kritu 2024.

 

Položaj:

Porto Platanias Beach Resort & Spa nalazi se u regiji Platanias, 9 km od grada Hanje i 20 km od njenog aerodroma.

Plaža:

Hotel je na 20 m od peščane plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 sata dnevno, glavni restoran, 3 A la Carte restorana (koji rade u vreme ručka, večere ili u specijalnim prilikama), lobi bar i bar na krovu, 2 bara na bazenima, bar na plaži, zatvoreni bazen, 5 bazena na otvorenom, besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena, dečiji bazen, igralište za decu, teren za odbojku na pesku, stoni tenis, bilijar (uz doplatu), šah, tavla, pikado, internet kutak (uz doplatu), besplatni Wi-Fi u zajedničkim prostorijama, 4 kongresne sale, teretana, spa centar, kozmetičar i frizerski salon. Na zahtev, hotel može obezbediti usluge lekara i čuvanja dece.

Smeštaj u Porto Platanias Beach Resort & Spa hotelu:

Sve standardne sobe imaju kupatilo sa kadom, terasu ili balkon, klima uređaj, SAT TV, telefon, pristup internetu, mini bar (na zahtev i uz doplatu), sef i fen za kosu. Studiji i apartmani imaju još i u potpunosti opremljenu malu kuhinju sa frižiderom.

Usluga:

Možete birati između Polupansiona i All Inclusive usluge (po pravilima hotela). Doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) služe se u glavnom restoranu, dok je ručak dostupan u A la Carte restoranu pored bazena, u vidu raznovrsnih laganih obroka.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Obavezan je “dress code” u hotelu: muškarci se najljubaznije mole da nose dugačke pantalone u svim hotelskim delovima (restoran, bar, recepcija i dr.) tokom večeri.


 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije