Axos Hotel

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Platanjas Retimno
 • Axos Hotel
 • 17 slika
 • Peščana plaža
 • Moderan
 • Manji intimni hotel
 • Blizu plaže
 • Renoviran
 • Otvoreni bazen

Apart Hotel Axos ★★★ - Platanjas, Retimno, Krit je mali šarmantan porodični hotel modernog izgleda koji se nalazi u Platanijasu, živahnom odmaralištu tik pored najživopisnijeg, najdragocenijeg i istorijskog grada Krita, Retimna, Izuzetno visoko ocenjen od strane putnika, plaža Platanias je udaljena oko 150m od hotela Axos koji je odličan izbor za letnji odmor na Kritu 2024. Položaj: Hotel Axos se

Hotel Axos Hotel

Apart Hotel Axos ★★★ - Platanjas, Retimno, Krit je mali šarmantan porodični hotel modernog izgleda koji se nalazi u Platanijasu, živahnom odmaralištu tik pored najživopisnijeg, najdragocenijeg i istorijskog grada Krita, Retimna, Izuzetno visoko ocenjen od strane putnika, plaža Platanias je udaljena oko 150m od hotela Axos koji je odličan izbor za letnji odmor na Kritu 2024.

 

Položaj:

Hotel Axos se nalazi u Platanijasu, živahnom odmaralištu tik pored najživopisnijeg, najdragocenijeg i istorijskog grada Krita, Retimna. Posetilac će naći gotovo sve u Platanijasu; restorani, taverne, barovi, sve vrste prodavnica i još mnogo toga. Takođe je savršena polazna tačka za dnevne izlete prema istoku, zapadu ili jugu. Odlazak u Retimno je zaista lak pomoću čestog gradskog prevoza, iznajmljivanja automobila ili taksija.

Plaža:

Plaža Platanias je udaljena oko 150m od hotela Axos. Proteže se oko 6km na istoku (Scaleta) i još 6km na zapadu (Retimno). Plaža od Retimna do Scalete jedna je od najdužih u Grčkoj (oko 13 km), peskovita i uglavnom organizovana.

Hotelski sadržaj:

Recepcija 24 sata, bazen, dečiji bazen, bar, restoran (doručak), salon TV, besplatan bežični internet u sobi, besplatno korišćenje interneta,biblioteka, doktor, javni parking (uz doplatu oko 2€/dan), sladoled prodavnica, usluga peškira za plažu dostupna je uz doplatu. Besplatan WIFI.

Smeštaj Avra Imperial Beach Resort & Spa:

Hotel Axos nudi 44 studija i apartmana koji su nedavno renovirani (2009). Moderan nameštaj, prostrane sobe i veliki balkoni uređeni u prijatnoj atmosferi. Sve sobe su opremljene klima uređajem, balkonom, SAT TV sa ravnim ekranom, direktnom telefonskom linijom, sefom (uz doplatu) mini kuhinjom, mikrotalasnom, čajnikom, aparatima za kafu i čaj, frižiderom, tosterom, fen za kosu, i vrlo opuštajući dušeci za krevet sa ISO sertifikatima u kojima ćete uživati.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Mali šarmantan porodični hotel modernog izgleda, izuzetno visoko ocenjen od strane putnika.

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije