Galeana Beach

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Platanjas Retimno
  • Galeana Beach
  • 21 slika
  • Na plaži

Hotel Galeana Beach ★★+, apart-hotel - Platanes, Retimno, Krit, Grčka je apartmanski kompleks na plaži u letovalištu Platanes, koji se nalazi 5 km istočno od grada Retimna. Zadivljujući bungalovi u ostrvskom stilu u plavo-beloj boji stvaraju opuštenu atmosferu okruženu atraktivnim pejzažima. Porodice i parovi će ovde pronaći idealno okruženje za svoj odmor. U oblasti Platanes možete pronaći mnoge

Hotel Galeana Beach

Hotel Galeana Beach ★★+, apart-hotel - Platanes, Retimno, Krit, Grčka je apartmanski kompleks na plaži u letovalištu Platanes, koji se nalazi 5 km istočno od grada Retimna. Zadivljujući bungalovi u ostrvskom stilu u plavo-beloj boji stvaraju opuštenu atmosferu okruženu atraktivnim pejzažima. Porodice i parovi će ovde pronaći idealno okruženje za svoj odmor. U oblasti Platanes možete pronaći mnoge prodavnice, kao i mnoga mesta gde možete uživati u dobrom obroku i piću nakon toga. Autobuska stanica na 200m od hotela, apoteka 500m, bolnica na 6km. Galeana Beach Hotel je apartmanski kompleks koji se nalazi direktno na peščanoj plaži u Platanijasu, 5 km istočno od Retimna. Bungalovi u ostrvskom stilu su u plavo-beloj boji i stvaraju opuštenu atmosferu okruženi bujnim vrtovima. Dostupni su sledeći tipovi soba za do 5 osoba: Studio, 2-sobni i 3-sobni apartman. Sve sobe imaju balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili more, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, sef (naplaćuje se dodatno), klima uređaj (naplaćuje se dodatno), TV sa ravnim ekranom, telefon sa direktnim biranjem (naplaćuje se dodatno), Wi-Fi, trpezarijski sto, potpuno opremljena čajna kuhinja sa aparatom za kafu, bojlerom i frižiderom. Dečji krevetići su dostupni na zahtev. Hotel ima 1 bazen za odrasle i 1 dečiji (slatka voda), ležaljke i suncobrane na bazenima i na plaži, igralište, stoni tenis, restoran, beach bar, recepciju sa TV kutkom i Wi-Fi.

 

Položaj Galeana Beach 2*+ apart-hotela:

Galeana Beach Hotel je apartmanski kompleks na plaži u letovalištu Platanes, koji se nalazi 5 km istočno od grada Retimna. Zadivljujući bungalovi u ostrvskom stilu u plavo-beloj boji stvaraju opuštenu atmosferu okruženu atraktivnim pejzažima. Porodice i parovi će ovde pronaći idealno okruženje za svoj odmor. U oblasti Platanes možete pronaći mnoge prodavnice, kao i mnoga mesta gde možete uživati u dobrom obroku i piću nakon toga. Autobuska stanica na 200m od hotela, apoteka 500m, bolnica na 6km i odličan je izbor za letovanje na Kritu.

Plaža:

Hotel Galeana Beach se nalazi na peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke dostupni (uz doplatu).

Hotelski sadržaj:

Hotel Galeana Beach sadrži recepciju, TV kutak, Internet (uz doplatu), parking, bazen, dečiji bazen, igralište, stoni tenis.

Smeštaj:

Hotel Galeana Beach sadrži smeštajne jedinice tipa Studio / Apartman: Balkon/terasa, TWC ili kada, set za kafu/čaj, fen, mini kuhinja, mini frižider, sef (uz doplatu), WIFI, A/C (uz doplatu 10Eur/dan), TV. 

Usluga:

Noćenje s doručkom (otvoreni bife-usluživanje prema Covid protokolu R. Grčke).

Komentari/Napomene/Preporuke:

NOVO u ponudi! Ocena na Booking.com 7,7.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2022. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2022. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2022. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije , , i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Galeana Beach - Platanes, Retimno, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije