May Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Platanjas Retimno
  • May Hotel
  • 44 slika
  • Okružen zelenilom
  • Rezort
  • Dozvoljeni kućni ljubimci
  • Peščana plaža
  • Miran
  • Moderan
  • Blizu plaže
  • Otvoreni bazen

Hotel May ★★★★ - Misiria Retimno, Krit je odličan hotel za letovanje na Kritu 2021, udaljen je oko 150-200 m od najduže peščane plaže ostrva Krit, potpuno renoviran između 2010. i 2011. godine. Smeštaj na bazi polupansionske ili All Inclusive usluge u moderno opremljenim sobama. Pogodnosti za decu. Pet friendly. Položaj hotela May: Nalazi se u mestu Misiria, udaljenom 4 km od grada Retimna. Od aer

Hotel May Hotel

Hotel May ★★★★ - Misiria Retimno, Krit je odličan hotel za letovanje na Kritu 2021, udaljen je oko 150-200 m od najduže peščane plaže ostrva Krit, potpuno renoviran između 2010. i 2011. godine. Smeštaj na bazi polupansionske ili All Inclusive usluge u moderno opremljenim sobama. Pogodnosti za decu. Pet friendly.

 

Položaj hotela May:

Nalazi se u mestu Misiria, udaljenom 4 km od grada Retimna. Od aerodorma u Heraklionu udaljen je 70 km.

Plaža:

Hotel May udaljen je oko 150-200 m od najduže peščane plaže ostrva Krit.

Hotelski sadržaj:

Hotel je potpuno renoviran između 2010. i 2011. godine. Recepcija, restoran, biblioteka, lobi koktel bar, bar-restoran pored bazena, otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, teniski teren osvetljen noću, odbojka, bilijar, stoni tenis...

Smeštaj:

Hotel May poseduje 76 moderno opremljenih smeštajnih jedinica. Soba (16-18 m2) sadrži: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, toaletni pribor, frižider, SAT TV, telefon, individualnu klimu, sef (uz doplatu). Besplatan bežični internet u celom hotelu. Krevetac za bebe besplatan na zahtev. Family (porodične) sobe (24 m2) imaju 2 spavaće sobe sa bračnim ležajem u jednoj i dva odvojena u drugoj sobi. Imaju jedno kupatilo i jedan balkon. Dovoljno su prostrane da se smeste četiri osobe.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera ili All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima.

Komentari gostiju / Napomena:

Na sajtu booking.com ocenjen odličnom ocenom 8.6/10 od strane putnika. Poseduje prostranu baštu koja zauzima 90% površine poseda. Kućni ljubimci su dozvoljeni na zahtev. Ne plaća se dodatno.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u May hotelu ★★★★ - Misiria‚ Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.



Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije