Aquila Porto Rethymno

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Aquila Porto Rethymno
  • 24 slika

Hotel Aquila Porto Rethymno ★★★★★ - Retimno, Krit je odličan hotel sa 5★ namenjen gostima koji žele da budu smešteni u luksuznom hotelu blizu plaže (preko puta peščane plaže (deli ga ulica) nagrađenom plavom zastavicom) u centru grada sa bogatim sadržajem, uslugu možete birati Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife) ili Ultra All Inclusive prema hotelskim pravilima. Položaj: Hotel Aquila Po

Hotel Aquila Porto Rethymno

Hotel Aquila Porto Rethymno ★★★★★ - Retimno, Krit je odličan hotel sa 5★ namenjen gostima koji žele da budu smešteni u luksuznom hotelu blizu plaže (preko puta peščane plaže (deli ga ulica) nagrađenom plavom zastavicom) u centru grada sa bogatim sadržajem, uslugu možete birati Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife) ili Ultra All Inclusive prema hotelskim pravilima.

 

Položaj:

Hotel Aquila Porto Rethymno nalazi se u centru Retimna na samom “Beach road” preko puta plaže. Pored hotela su brojni restorani, marketi, kafei, suvenirnice i razni drugi sadržaji. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 78 km.

Plaža:

Hotel se nalazi preko puta peščane plaže (deli ga ulica) nagrađenoj plavom zastavicom. Postoji hotelski deo plaže sa suncobranima i ležaljkama za goste hotela.

Hotelski sadržaj:

Glavni restoran, A la Carte restoran Piazza di Porto, dva otvorena bazena, jedan zatvoreni bazen, odbojka na plaži, stoni tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, mini klub za decu (3-12 godina), dnevna i večernja animacija, muzika uživo tri puta ndeljno, wellness – sauna, parno kupatilo, masaže, salon lepote.

Smeštaj u Aquila Porto Rethymno hotelu:

Hotel poseduje standarne sobe i mithica sobe. Svaka standardna soba ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, bademantil i papuče, centralnu klimu, LCD SAT TV sa muzičkim / radio kanalima, direktnu telefonsku liniju, besplatan Wi-Fi, mini bar (uz doplatu), sef, set za kafu i čaj, piće dobrodošlice.

Usluga:

Možete birati Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife) ili Ultra All Inclusive prema hotelskim pravilima.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Obavezan je “dress code” u hotelu: muškarci se najljubaznije mole da nose dugačke pantalone u svim hotelskim delovima (restoran, bar, recepcija i dr.) tokom večeri. Aquila Porto Rethymno je odličan hotel sa 5★ i namenjen je gostima koji žele da budu smešteni u luksuznom hotelu, a u centru mondenskog gradića Retimno sa bogatim sadržajem i velikim izborom mesta za dnevne i večernje šetnje.

NAPOMENE U VEZI SA COVID-19:

Usled situacije sa korona virusom (COVID-19), u ovom objektu su trenutno uvedene dodatne mere kad je reč o sigurnosti i čistoći.

Ponuda hrane i pića u ovom objektu je možda ograničena ili nije dostupna usled situacije sa korona virusom (COVID-19).

Usled situacije sa korona virusom (COVID-19), ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.

Usled situacije sa korona virusom (COVID-19), ovaj objekat je skratio vreme rada recepcije i ponude usluga.

Usled situacije sa korona virusom (COVID-19), teretana i spa sadržaji u ovom objektu nisu dostupni. 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u Aquila Porto Rethymno hotelu ★★★★★ - Retimno,, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije