Aquila Porto Rethymno

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Retimno grad
 • Aquila Porto Rethymno
 • 24 slika
 • Centar - plaža
 • Peščana plaža
 • Za parove
 • Elegantan
 • Luksuzan
 • Centar grada

Hotel Aquila Porto Rethymno ★★★★★ - Retimno, Krit je odličan hotel sa 5★ namenjen gostima koji žele da budu smešteni u luksuznom hotelu blizu plaže (preko puta peščane plaže (deli ga ulica) nagrađenom plavom zastavicom) u centru grada sa bogatim sadržajem, uslugu možete birati Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife) ili Ultra All Inclusive prema hotelskim pravilima. Položaj: Hotel Aquila Po

Hotel Aquila Porto Rethymno

Hotel Aquila Porto Rethymno ★★★★★ - Retimno, Krit je odličan hotel sa 5★ namenjen gostima koji žele da budu smešteni u luksuznom hotelu blizu plaže (preko puta peščane plaže (deli ga ulica) nagrađenom plavom zastavicom) u centru grada sa bogatim sadržajem, uslugu možete birati Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife) ili Ultra All Inclusive prema hotelskim pravilima.

 

Položaj:

Hotel Aquila Porto Rethymno nalazi se u centru Retimna na samom “Beach road” preko puta plaže. Pored hotela su brojni restorani, marketi, kafei, suvenirnice i razni drugi sadržaji. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 78 km.

Plaža:

Hotel se nalazi preko puta peščane plaže (deli ga ulica) nagrađenoj plavom zastavicom. Postoji hotelski deo plaže sa suncobranima i ležaljkama za goste hotela.

Hotelski sadržaj:

Glavni restoran, A la Carte restoran Piazza di Porto, dva otvorena bazena, jedan zatvoreni bazen, odbojka na plaži, stoni tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, mini klub za decu (3-12 godina), dnevna i večernja animacija, muzika uživo tri puta ndeljno, wellness – sauna, parno kupatilo, masaže, salon lepote.

Smeštaj u Aquila Porto Rethymno hotelu:

Hotel poseduje standarne sobe i mithica sobe. Svaka standardna soba ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, bademantil i papuče, centralnu klimu, LCD SAT TV sa muzičkim / radio kanalima, direktnu telefonsku liniju, besplatan Wi-Fi, mini bar (uz doplatu), sef, set za kafu i čaj, piće dobrodošlice.

Usluga:

Možete birati Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife) ili Ultra All Inclusive prema hotelskim pravilima.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Obavezan je “dress code” u hotelu: muškarci se najljubaznije mole da nose dugačke pantalone u svim hotelskim delovima (restoran, bar, recepcija i dr.) tokom večeri. Aquila Porto Rethymno je odličan hotel sa 5★ i namenjen je gostima koji žele da budu smešteni u luksuznom hotelu, a u centru mondenskog gradića Retimno sa bogatim sadržajem i velikim izborom mesta za dnevne i večernje šetnje.

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije