Astali

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Astali
  • 25 slika

Hotel Astali ★★★ - Rethymno Grad, Krit, Grčka se nalazi na fantastičnoj lokaciji u gradu Retimnu 78 km od aerodroma u Heraklionu, 500m od gradske luke, 200 metara od centra grada. Nudi uslugu noćenje sa doručkom (otvoreni bife - samoposluživanje). Položaj Astali 3* hotela: Hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji u gradu Retimnu 78 km od aerodroma u Heraklionu, 500m od gradske luke, 200 metara od

Hotel Astali

Hotel Astali ★★★ - Rethymno Grad, Krit, Grčka se nalazi na fantastičnoj lokaciji u gradu Retimnu 78 km od aerodroma u Heraklionu, 500m od gradske luke, 200 metara od centra grada. Nudi uslugu noćenje sa doručkom (otvoreni bife - samoposluživanje).

 

Položaj Astali 3* hotela:

Hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji u gradu Retimnu 78 km od aerodroma u Heraklionu, 500m od gradske luke, 200 metara od centra grada.

Plaža:

Hotel je udaljen manje od 100m od dugačke peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu).

Hotelski sadržaj:

Hotel nudi salon sa sateltskom i kablovskom televizijom. Sva područja hotela su klimatizovana. U svom sastavu ima dva bara, jedan spoljašnji i jedan unutar hotela. Postoji sef na recepciji. (uz doplatu)

Smeštaj:

Sve sobe su opremljene kupatilom, terasom, dvostruko zastakljenim prozorima, TV, frižiderom, fenom za kosu, muzikom, telefonom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari/Napomene:

FANTASTIČNA LOKACIJA - ODLIČAN SERVISOcena 8,5. Za proteklih šest godina, hotel  saradjuje  sa  engleskom turističkom agencijom  Thomson – TUI  i za to vreme dobijao  Zlatnu nagradu za najbolji hotel na Kritu u svojoj kategoriji.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije