Atlantis Beach Hotel & Spa

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Retimno grad
 • Atlantis Beach Hotel & Spa
 • 16 slika

Hotel Atlantis Beach Hotel ★★★★★ - Retimno, Krit, smešten na peščanoj plaži, udaljen oko 1.5 km od Starog grada u Retimnu, nudi uslugu Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) i predstavlja dobar izbor za letovanje na Kritu 2021. Položaj Atlantis Beach hotela: Hotel se nalazi na oko 1,5 km od “Starog grada” u Retimnu. Udaljen je oko 67 km od aerodroma Hanja. Plaža: Hotel s

Hotel Atlantis Beach Hotel & Spa

Hotel Atlantis Beach Hotel ★★★★★ - Retimno, Krit, smešten na peščanoj plaži, udaljen oko 1.5 km od Starog grada u Retimnu, nudi uslugu Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) i predstavlja dobar izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj Atlantis Beach hotela:

Hotel se nalazi na oko 1,5 km od “Starog grada” u Retimnu. Udaljen je oko 67 km od aerodroma Hanja.

Plaža:

Hotel se nalazi preko puta plaže, u mirnom delu Retimna, na peščanoj plaži, koja je duga oko 14 km, sa kristalno čistom vodom, dobrom za plivanje, koja je nagrađena plavom zastavicom.

Hotelski sadržaj:

Atlantis Beach Hotel ima odličan servis, koji između ostalog uključuje sledeće sadržaje: otvoreni bazen, dečiji bazen, internet kutak, dečije igralište, lobby bar, pool bar, lounge bar, konferencijsku salu, spa centar sa saunom i fitnesom, sportske aktivnosti, animaciju, zabavne večeri (na primer Kritsko veče), bilijar, ping pong, restoran Knossos, restoran na bazenu itd.

Smeštaj:

Hotel ima 20 soba u glavnoj zgradi i 70 soba u bungalovima, koji su grupisani oko glavne zgrade. Sve sobe su mirne, prostrane, udobne i opremljene u modernom stilu. Svaka soba ima balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, telefon, Wi-Fi internet, SAT TV, mini frižider, sef i klima uređaj. Sve dvokrevetne sobe imaju dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i fotelju ili kauč koji postaje još jedan ili dva kreveta, ako je potrebno. Sa balkona se pruža pogled na more ili bazen ili vrt.

Usluga:

Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Tokom večere se primenjuje dress code.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Atlantis Beach ★★★★★ - Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije