Bio Suites Hotel

  • Bio Suites Hotel
  • 52 slika

Hotel Bio Suites ★★★★ - Retimno, Krit koji ima sertifikat za odličan kvalitet! Savršena lokacija blizu plaže (nalazi se na samo 50 m udaljenosti od široke peščane plaže, a novi deo plaže koji pripada hotelu je udaljen 200 m) i centra Retimna, odlična hrana. Pogodan i za parove i za porodice sa decom za letovanje 2021. na Kritu. **RENOVIRANO** - NAJBOLJA LOKACIJA U RETIMNU! Položaj Bio Suites hotel

Hotel Bio Suites Hotel

Hotel Bio Suites ★★★★ - Retimno, Krit koji ima sertifikat za odličan kvalitet! Savršena lokacija blizu plaže (nalazi se na samo 50 m udaljenosti od široke peščane plaže, a novi deo plaže koji pripada hotelu je udaljen 200 m) i centra Retimna, odlična hrana. Pogodan i za parove i za porodice sa decom za letovanje 2021. na Kritu. **RENOVIRANO** - NAJBOLJA LOKACIJA U RETIMNU!

 

Položaj Bio Suites hotela:

Hotel se nalazi u samom centru Retimna, u mirnoj ulici, na svega 200 m od centra i 50 m od plaže. Pešačka šoping ulica Arkadiu ili šetalište duž mora vode u Stari grad. Udaljen je 78 km od aerodroma u Heraklionu.

Plaža:

Hotel Bio Suites nalazi se na samo 50 m udaljenosti od široke peščane plaže, a novi deo plaže koji pripada hotelu je udaljen 200 m. Za goste Bio hotela se ležaljke i suncobrani plaćaju po nižim cenama i peškiri se mogu dobiti na recepciji hotela uz depozit koji se vraća.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi non stop, restoran, bazen za odrasle i decu, spa centar koji sadrži saunu, hidromasažnu kadu, salu za fitnes i parno kupatilo, masaže koje su takođe na raspolaganju (uz doplatu), sala za animaciju (bilijar, stoni tenis), dečije igralište, animacija, večernja zabava.

Smeštaj:

Hotel apartmanskog tipa nudi superior sobe (studio), junior suite (APT sa 1 spavaćom sobom) i family (porodične) sobe. Studio: imaju oko 30 m2, sa dva pojedinačna kreveta ili bračnim krevetom (na zahtev), udobnu sofu, klimu, LCD SAT TV, besplatan WiFi internet, kompletno opremljenu kuhinju (mini-frižider, mikrotalasnu rernu, toster, posuđe, aparat za kafu i ketler za vodu) kupatilo, fen za kosu, papuče, sef (uz doplatu), telefon, balkon. Apartman sa 1 spavaćom sobom ima oko 44 m2, predviđen za najviše 4 osobe, nudi isti sadržaj kao i superior sobe, s tim da ima odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak sa sofom. Family sobe sa oko 55 m2 su predviđene za najviše 6 osoba i imaju 2 odvojene spavaće sobe i isti sadržaj kao i sobe.

RAZLIKA između STUDIO I SUPERIOR STUDIO ILI APARTMAN I SUPERIOR APARTMAN je jedino u usluzi. U SUPERIOR jedinicama nude više usluga (1 boca vode, 1 boca vina, voće po dolasku, bade mantili i papuče, čaj i svakodnevno punjenje seta za kafu).

Usluga:

Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Piće nije uključeno u cenu polupansiona.

HB + piće uključeno SAMO tokom večere (točeno pivo, vino, bezalkoholna pića, voda) košta 7€ po odrasloj osobi po danu. Dete besplatno.

Oblačenje za restorane: Zabranjeno nošenje odeće za plažu, 3/4 pantalone. Obavezan dress code za vreme obroka u restoranima.

Doručak: PON-PET 07:00-10:00h, SUB-NED 07:00-10:30h;

Večera: 18:15-21:15h;

Room service: 09:00-21:30 za hranu i pića, do 24:00 samo pića;

Bar: 09-00:00:30h.

Komentari gostiju/ Napomena:

SAVRŠENA LOKACIJA - ODLIČNA HRANA - LJUBAZNO OSOBLJE! Blizu plaže, blizu centra, kafića, radnji, mirna ulica, pogodan za sve: i za parove i za porodice sa decom (pogodnost mini kuhinje). Ekološki orijentisani hotel koji ima SERTIFIKAT ZA ODLIČAN KVALITET - KONSTANTNO VRHUNSKE OCENE PUTNIKA. A/C I WiFi BESPLATNO.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Bio Suites ★★★★ - Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.



Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije