Brascos Hotel

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Retimno grad
 • Brascos Hotel
 • 58 slika
 • First minute
 • Centar - Stari grad
 • Kvalitet i cena
 • Odličan WiFi
 • Odlična hrana
 • Čist-uredan
 • Besplatni klimatizacija i WiFi

Hotel Brascos ★★★ - Retimno, Krit se nalazi u centru gradića Retimna, na 50 m od ulaza u “Stari grad”, 350 m od „Venecijanske luke“ - odlična hrana, izuzetno prijatan i pogodan za one koji vole da su u centru lepog mediteranskog gradića Retimna. Besplatan A/C I WiFi. Položaj Brascos 3* hotela: Hotel Brascos se nalazi u centru gradića Retimna , na 50 m od ulaza u “Stari grad”, 350 m od „Venecijansk

Hotel Brascos Hotel

Hotel Brascos ★★★ - Retimno, Krit se nalazi u centru gradića Retimna, na 50 m od ulaza u “Stari grad”, 350 m od „Venecijanske luke“ - odlična hrana, izuzetno prijatan i pogodan za one koji vole da su u centru lepog mediteranskog gradića Retimna. Besplatan A/C I WiFi.

 

Položaj Brascos 3* hotela:

Hotel Brascos se nalazi u centru gradića Retimna, na 50 m od ulaza u “Stari grad”, 350 m od „Venecijanske luke“, 80 km od aerodroma Heraklion.

Plaža:

Od velike lepe peščane plaže ima oko 10 minuta hoda kroz živopisne gradske uličice sa radnjama i suvenirnicama (350 m do mora, a šetalištem još nekih 450 m do velike peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama uz doplatu).

Hotelski sadržaj:

Brascos je jedan od prvih izgrađenih hotela u Retimnu koji je potpuno renoviran 2000. godine. Poznat je po prijatnoj atmosferi i ljubaznom osoblju hotela. Ima 6 spratova, jedan restoran, nov moderan bar na krovu hotela sa pogledom na ceo Retimno, lift, mali otvoreni bazen ispred restorana (oko 70 m2). Besplatan WIFI u celom hotelu.

Smeštaj:

Hotel ima 86 soba. Standardna dvokrevetna soba ima kupatilo, centralnu klimu (besplatno), SAT TV, mini frižider, telefon, fen, besplatan WIFI internet, većina soba ima balkon. Sobe su dvokrevetne. Određeni broj soba ima mogućnost dodavanja trećeg - pomoćnog ležaja, koji je na rasklapanje. Hotel ima veoma mali broj soba koji primaju uz dve odrasle osobe i dvoje dece (kreveti na sprat).

Usluga:

Noćenje s doručkom (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari/Napomene:

Izuzetno prijatan hotel sa ljubaznim osobljem i odličnim sveže pripremljenim grčkim i internacionalnim jelima. ODLIČNA HRANA. Pogodan za one koji vole da su u centru lepog mediteranskog gradića, okruženi radnjama, suvenirnicama i živopisnim uličicama kroz koje ih vodi put do plaže.

CHECK-IN: 15:00 CHECK-OUT: 11:00

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije