Eltina Hotel

  • Eltina Hotel
  • 37 slika

Hotel Eltina ★★+ - Retimno, Krit, smešten blizu plaže, na pešačkoj udaljenosti od Starog grada, odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021. U ovom hotelu u porodičnom vlasništvu i menadžmentu, uvek ste dobrodošli. Hotel u koji ulazite kao gost, a odlazite kao prijatelj. Hotel Eltina se nalazi u mirnom delu grada, četvrti koja je zaista blizu centra Retimna. Otvoren je tokom cele godine i nudi 33

Hotel Eltina Hotel

Hotel Eltina ★★+ - Retimno, Krit, smešten blizu plaže, na pešačkoj udaljenosti od Starog grada, odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021. U ovom hotelu u porodičnom vlasništvu i menadžmentu, uvek ste dobrodošli. Hotel u koji ulazite kao gost, a odlazite kao prijatelj. Hotel Eltina se nalazi u mirnom delu grada, četvrti koja je zaista blizu centra Retimna. Otvoren je tokom cele godine i nudi 33 nameštena apartmana sa potpuno opremljenim čajnim kuhinjama, klima uređajima i TV-om. Sobe su svetle, udobne i ukusno uređene. Svakako ćete uživati u ležernoj i prijateljskoj atmosferi.

 

Položaj Eltina hotela:

Ovaj renovirani, lepi porodični hotel Eltina 2*+ se nalazi u mirnom delu gradića Retimna, na oko 1,5 km od centra grada, do koga se može doći šetnjom glavnom ulicom pored brojnih radnji ili se spustiti na “Beach road” i laganom šetnjom ići pored mora. Aerodrom u Hanji je udaljen 65 km, a u Heraklionu je udaljen oko 79 km. Preko puta hotela se nalazi veliki supermarket, a pored je i autobuska stanica. Možete koristiti besplatan parking u okviru hotela.

Plaža:

Duga, široka peščana plaža opremljena suncobranima i ležaljkama sa brojnim marketima, restoranima, duž ulice je udaljena oko 100-150 m od hotela Eltina 2*+ (3 minuta hoda).

Hotelski sadržaj:

Hotel Eltina 2*+ poseduje bazen sa besplatnim ležaljkama. Usluga recepcije: prijavljivanje od 13:00-23:00h i odjavljivanje 12:00-13:00h, ostava za prtljag, sef (uz doplatu), terasa za sunčanje, restoran gde se služi doručak. Bežični internet se može besplatno koristiti u celom objektu.

Smeštaj:

Hotel Eltina 2*+ ima 30 nedavno renoviranih studija (18 m2) i apartmana (35 m2). Sve smeštajne jedinice su klimatizovane (besplatno), sadrže balkon, sef (uz doplatu), besplatan Wi-Fi, prostor za sedenje i SAT TV. Na raspolaganju su opremljena mini kuhinja sa frižiderom i posuđem i kupatilo TWC.

Usluga:

Možete birati: Najam ili Noćenje s doručkom (kontinentalni doručak). Na "Beach road" se nalazi veliki broj taverni gde se može večerati po vrlo popularnim cenama.

Komentari gostiju/Napomena:

Eltina 2*+ je mali, sladak hotelčić, blizu plaže, na pešačkoj udaljenosti od Starog grada u Retimnu, koji obiluje interesantnim sadržajima. Putnici hvale čistoću, osoblje, udobnost, lokaciju, besplatan Wi-Fi, i sve u svemu za odnos cene i kvaliteta daju visoku ocenu 7,9.

 

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Eltina hotel - Retimno, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije