Ibiscos Garden

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Ibiscos Garden
  • 94 slika
  • Odlična hrana
  • Blizu plaže
  • Animacija
  • Ekskluzivno
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Odličan izbor
  • Čajna kuhinja
  • Idealno za porodice
  • Odlična usluga i hrana

Hotel Ibiscos Garden zvanična kategorija ★★★, po našem mišljenju ★★★★- Retimno grad, Krit, Grčka smešten je u sred mini zelenog vrta palmi, cveća i mirisnih začina, na odličnoj lokaciji, blizu centra Retimna i blizu plaže. Od aerodroma Hanja je udaljen 68 km, a od Herakliona 79 km. U neposrednoj blizini se nalaze marketi, apoteke, pekare, poslastičarnice i razne prodavnice. Nudi mogućnost izbora u

Hotel Ibiscos Garden

Hotel Ibiscos Garden zvanična kategorija ★★★, po našem mišljenju ★★★★- Retimno grad, Krit, Grčka smešten je u sred mini zelenog vrta palmi, cveća i mirisnih začina, na odličnoj lokaciji, blizu centra Retimna i blizu plaže. Od aerodroma Hanja je udaljen 68 km, a od Herakliona 79 km. U neposrednoj blizini se nalaze marketi, apoteke, pekare, poslastičarnice i razne prodavnice. Nudi mogućnost izbora usluge i to: najam, noćenje s doručkom ili polupansion. Odličan je izbor za letovanje na Kritu 2024. i zaslužuje 4*, po mišljenju čuvenog svetskog Tour Operatora TUI - odlične ocene putnika! Smešten u Retimnu, hotel Ibiscos Garden nalazi se u blizini plaže, na 5 minuta hoda od gradske i plave plaže. Ovaj apart-hotel je udaljen 1,6 km od džamije Kara Mousha Pasha i 1,6 km od Gradske kuće Retimna. Iskoristite mogućnosti za rekreaciju kao što je otvoreni bazen ili druge pogodnosti uključujući besplatan bežični pristup internetu i sala za prijem. Pogodnosti uključuju 24-časovnu recepciju, ostavu za prtljag i sef na recepciji. U Ibiscos Garden Hotelu uživajte u zadovoljavajućem obroku u restoranu. Opustite se na kraju dana uz piće u baru/salonu ili baru pored bazena. Osećajte se kao kod kuće u jednoj od 128 klimatizovanih soba koje sadrže čajne kuhinje sa frižiderima i pločama za kuvanje. Televizori ravnog ekrana sa kablovskim programom pružaju zabavu, dok vas besplatni bežični pristup internetu održava povezanim. Pogodnosti uključuju stolove i aparate za kafu/čaj, a čišćenje se obavlja svakodnevno.

 

Položaj Ibiscos Garden 3* hotela:

Hotel Ibiscos Garden 3* smešten je u sred mini zelenog vrta palmi, cveća i mirisnih začina, na odličnoj lokaciji, blizu centra Retimna i blizu plaže i odličan je izbor za letovanje na Kritu. Od aerodroma Hanja je udaljen 68 km, a od Herakliona 79 km. U neposrednoj blizini se nalaze marketi, apoteke, pekare, poslastičarnice i razne prodavnice.

Plaža:

Hotel Ibiscos Garden 3* je udaljen svega oko 130 m od duge peščane uređene plaže (uz prelazak ulice).

Hotelski sadržaj:

Hotel Ibiscos Garden 3* ima recepciju 24h, restoran, 2 bara na bazenu, 2 glavna bazena “Palm” i “Jasmine”, 1 glavni dečiji bazen Oktopus sa toboganom za decu sa 2 dodatna, igraonice za decu na otvorenom i zatvorenom prostoru (zbog ograničenja Covid-19, igralište u zatvorenom je bilo nedostupno za sezonu 2022.), zamak na naduvavanje, mini-diskoteka za mališane, prostorija za prtljag, Mini-market, BESPLATAN WIFI u javnim delovima hotela, besplatan javni parking u blizini.

Restoran hotela Ibiscos Garden zapravo podržava zdravu, prirodnu ishranu. Jelovnik je pripremljen isključivo na bazi ekstra devičanskog maslinovog ulja. Hleb se peče svež u hotelu. Hrana se priprema na osnovu domaćih i starih tradicionalnih receptura, a stalni fokus je na malim domaćim poljoprivrednicima i proizvođačima.

Smeštaj:

Hotel ima nekoliko zgrada. Sobe su raspoređene po celom objektu, s tim što su studiji po celom hotelu osim zgrada 4 i 5, apartmani sa 1 spavaćom sobom su svuda osim u 1 i 2 i 3, a u zgradi broj 8 se nalaze velike smeštajne jedinice. Svaka smeštajna jedinica ima: balkon ili terasu, mini kuhinju, sef (uz doplatu), telefon, WIFI, A/C, TWC, mini frižider, SAT TV.

  • Studio sa 2 normalna kreveta (90 x 200) i jednim sofom na razvlačenje,
  • Studio sa 2 normalna ležaja (90 x 200) i krevetom na sprat,
  • 1 BR APP = Apartman sa 1 spavaćom sobom: 2 normalna kreveta (90 x 200) i
  • 2 kauča na razvlačenje ili krevetom na sprat.

Usluga:

Možete odabrati: Najam, Noćenje s doručkom ili Polupansion. (bogat meni) – usluživanje prema Covid protokolu R. Grčke.

Komentari/Napomene:

Odličan hotel za sve, za parove, a pre svega za porodice jer pruža izuzetno bogat sadržaj za decu kakav imaju rizort hoteli, a ujedno zbog svoje fantastične lokacije u gradu koji je zadržao svoj aristokratski izgled, sa zgradama iz 16. veka, zasvođenim vratima, kamenim stepeništima i vizantijskim i helensko-rimskim ostacima nudi širok spektar arheoloških i kulturnih znamenitosti, uključujući muzeje i kulturne znamenitosti, kafiće, barove, restorane, kao i ulične prodavnice za sve ukuse!

Hotel je jedinstven po tome što je bogat sadržajem za decu kao rizort hotel, a nalazi se u sred grada. ODLIČNO OCENJEN! A/C, WIFI BESPLATAN!

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije