Ikones Seafront Luxury Suites

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Ikones Seafront Luxury Suites
  • 43 slika

Hotel Ikones Seafront Luxury Suites ★★★★★ - Retimno, Krit, smešten blizu centra grada, a prekoputa peščane plaže, potpuno renoviran i elegantno opremljen, nudi uslugu Polupansion - doručak i večera. Izbor više jela na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto), predstavlja odličan izbor za letovanje na Kritu 2021. Položaj: Hotel se nalazi prekoputa peščane plaže i blizu centra grada, od

Hotel Ikones Seafront Luxury Suites

Hotel Ikones Seafront Luxury Suites ★★★★★ - Retimno, Krit, smešten blizu centra grada, a prekoputa peščane plaže, potpuno renoviran i elegantno opremljen, nudi uslugu Polupansion - doručak i večera. Izbor više jela na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto), predstavlja odličan izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj:

Hotel se nalazi prekoputa peščane plaže i blizu centra grada, od koga je udaljen oko 2 km. Hotel je potpuno renoviran u savremenom, elegantnom stilu i namenjen je isključivo odraslima. Elegantna unutrašnjost, dizajnerski nameštaj i vrlo pažljivo namešteni apartmani čine boravak u ovom hotelu udobnim i luksuznim. Od aerodroma u Hanji udaljen je oko 64 km.

Plaža:

Ikones Seafront Luxury Suites hotel se nalazi prekoputa peščane plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Hotel u svom sadržaju ima Wi-Fi internet, otvoreni bazen, Spa centar (sauna, hamam, đakuzi, razne tretmane, fitnes), restoran, bar itd.

Smeštaj Ikones Seafront Luxury Suites:

Standard Suite prima do 3 osobe, veličine do 26 m2, dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj/sofa) i opremljene su klimom, sefom, SAT TV-om, telefonom, mini frižiderom, kupatilom, fenom za kosu, balkonom ili terasom.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera. Izbor više jela na bazi otvorenog bufea - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Samo za odrasle - PREKO 16 GOD.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Ikones Seafront Luxury Suites ★★★★★ - Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije