Kriti Beach Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Kriti Beach Hotel
  • 24 slika
  • Centar - plaža
  • Blizu plaže

Hotel Kriti Beach ★★★★★ - Retimno Grad, Retimno, Krit se nalazi u samom centru Retimna, u mirnoj ulici, na svega 200 m od centra, preko puta peščane plaže. Pešačka šoping ulica Arkadiu ili šetalište duž mora vode u Stari grad. nudi uslugu Noćenje s doručkom ili Polupansion (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke). Položaj Kriti Beach hotela: Hotel se nalazi u samom

Hotel Kriti Beach Hotel

Hotel Kriti Beach ★★★★★ - Retimno Grad, Retimno, Krit se nalazi u samom centru Retimna, u mirnoj ulici, na svega 200 m od centra, preko puta peščane plaže. Pešačka šoping ulica Arkadiu ili šetalište duž mora vode u Stari grad. nudi uslugu Noćenje s doručkom ili Polupansion (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

 

Položaj Kriti Beach hotela:

Hotel se nalazi u samom centru Retimna, u mirnoj ulici, na svega 200 m od centra, preko puta plaže. Pešačka šoping ulica Arkadiu ili šetalište duž mora vode u Stari grad. Udaljen je 65 km od aerodroma u Hanji i 78 km od aerodroma u Heraklionu.

Plaža:

Peščana plaža, opremljena suncobranima i ležaljkama, se nalazi preko puta ulice.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, lift, 2 restorana, glavni Thalassi i a la Carte Chimera, bar pored bazena, otvoreni i zatvoreni bazen, fitness centar, wellness.

Smeštaj:

Svaka soba u hotelu Kriti Beach 5* ima ima balkon ili terasu, centralnu klimu, direktni telefon, plazma SAT TV i radio, mini frižider, besplatan WIFI, besplatan digitalni sef gde može da se stavi i laptop.

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Gradski hotel 5* na odličnoj lokaciji.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije