Lefkoniko Bay

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Lefkoniko Bay
  • 30 slika

Hotel Lefkoniko Bay Hotel ★★★ SUP- Retimno Grad, Retimno, Krit nalazi se 800m od ulaza u Stari grad Retimna i 30m od plaže, i sa uslugom Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) odličan je izbor za letovanje na Kritu 2024. Ovaj apart hotel nudi polupansionsku uslugu na fantastičnoj lokaciji pored mora. U blizini hotela ima mnoštvo marketa, taverni, restorana, kafea i posla

Hotel Lefkoniko Bay

Hotel Lefkoniko Bay Hotel ★★★ SUP- Retimno Grad, Retimno, Krit nalazi se 800m od ulaza u Stari grad Retimna i 30m od plaže, i sa uslugom Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) odličan je izbor za letovanje na Kritu 2024. Ovaj apart hotel nudi polupansionsku uslugu na fantastičnoj lokaciji pored mora. U blizini hotela ima mnoštvo marketa, taverni, restorana, kafea i poslastičarnica.

 

Položaj Lefkoniko Bay hotela:

Hotel Lefkoniko Bay nalazi se u gradu Retimnu 78 km od aerodroma u Heraklionu, 800 m od ulaza u Stari grad.

Plaža:

Hotel Lefkoniko Bay se nalazi 30 m od duge peščane plaže (prelazi se ulica Beach Road), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu). Na plaži su zastupljeni sportovi na vodi.

Hotelski sadržaj:

Hotel Lefkoniko Bay je apart hotel izgrađen 1999/2000. godine. Deo je kompleksa Lefkoniko. Hotelski kompleks sadrži recepciju, lobi, TV salu, snack bar, koktel bar, restoran, konferencijsku salu, stoni tenis, internet kafe, otvoreni bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrane pored bazena. Gosti hotela mogu da koriste sve sadržaje hotela Lefkoniko Beach koji se nalazi preko puta. 

Smeštaj:

Hotel Lefkoniko Bay sastoji se od 68 studija i apartmana sa klimom (centralna), kupatilom, fenom za kosu, telefonom, radiom, sefom (uz doplatu) balkonom ili terasom, mini-frižiderom, kuhinjom (u studijima i apartmanima), SAT/TV.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Večera je u hotelu Lefkoniko Beach.

Komentar/Napomena/Preporuka:

Fantastična lokacija - idealno za porodice sa decom.

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Lefkoniko Bay - Retimno grad.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije