Liberty

  • Liberty
  • 18 slika

Hotel Liberty ★★★ - Retimno, Krit se nalazi u centru mediteranskog gradića Retimna i pogodan je za one koji vole da su u centru lepog mediteranskog gradića Retimna, u neposrednoj blizini Starog grada.Lepe renovirane sobe - besplatan internet. Uslugu možete birati: Noćenje sa doručkom ili Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), sjajan izbor za letovanje 2021. na Kritu. L

Hotel Liberty

Hotel Liberty ★★★ - Retimno, Krit se nalazi u centru mediteranskog gradića Retimna i pogodan je za one koji vole da su u centru lepog mediteranskog gradića Retimna, u neposrednoj blizini Starog grada.Lepe renovirane sobe - besplatan internet. Uslugu možete birati: Noćenje sa doručkom ili Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), sjajan izbor za letovanje 2021. na Kritu.

 

Lokacija Liberty hotela:

Liberty hotel se nalazi u centru mediteranskog gradića Retimna, 78 km od aerodroma u Heraklionu. U blizini hotela je stanica autobusa kojim možete otići do obližnjih plaža kao što je na primer "Baja" ili do neke od poznatih taverni sa kvalitetnom tipičnom kritskom hranom i pristojnim cenama, gde odlazi lokalno stanovništvo.

Plaža:

Do velike lepe peščane plaže ima oko 7-8 minuta hoda kroz živopisne gradske uličice sa radnjama i suvenirnicama (250 m do mora, a šetalištem još nekih 400 m do velike peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama uz malu doplatu).

Hotelski sadržaj:

Hotel Liberty je izgrađen 1988, a renoviran 2007. godine. Glavni bar se nalazi u lobiju, a doručak se služi u sali koja se nalazi na međuspratu. Na krovu hotela se nalazi bar gde uz koktele možete uživati u lepom pogledu na grad. Hotelski bazen se nalazi ispred hotela i povezan je sa potpuno opremljenom fitnes salom (uz doplatu). Ispred hotela postoji parking.

Smeštaj:

Hotel ima 24 sobe od kojih 15 standardnih, 6 trokrevetnih i 3 superior. Sve su opremljene sa kupatilom, tuš/kada, klimom (uz doplatu 2 €/dnevno - bilo 2017. god.), frižiderom, duplim staklom na balkonskim vratima, SAT TV, telefonom, besplatnom internet konekcijom...

Usluga:

Možete birati: Noćenje sa doručkom ili Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Lepe renovirane sobe - besplatan internet. Pogodan za one koji vole da su u centru lepog mediteranskog gradića, u neposrednoj blizini Starog grada koji svojim šarmom i obiljem radnji, suvenirnica, kafeterija i taverni, privlači turiste širom sveta.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Liberty - Retimno., Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Hoteli na Kritu

Svi apartmani i hoteli na Kritu nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluge, smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a samo jedan od njih je Liberty hotel ★★★ - Retimno, Krit

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.



Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije