Olympia

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Retimno grad
 • Olympia
 • 63 slika
 • Kvalitet i cena
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Ocena 8+ booking.com
 • Manji intimni hotel
 • WiFi besplatan
 • Otvoreni bazen

Hotel Olympia ★★★ - Retimno, Krit je mali lep hotel ušuškan u zelenilu, idealan za odmor na Kritu 2021, koji se nalazi u mirnoj ulici koja izlazi na plažu Retimna, na 1,5 km udaljenosti od Starog grada i venecijanske luke. Nudi kvalitetan smeštaj na bazi noćenja sa doručkom. Blizina plaže, besplatan sef, WiFi i A/C. Položaj hotela Olympia: Olympia Apart Hotel nalazi se u mirnoj ulici koja izlazi n

Hotel Olympia

Hotel Olympia ★★★ - Retimno, Krit je mali lep hotel ušuškan u zelenilu, idealan za odmor na Kritu 2021, koji se nalazi u mirnoj ulici koja izlazi na plažu Retimna, na 1,5 km udaljenosti od Starog grada i venecijanske luke. Nudi kvalitetan smeštaj na bazi noćenja sa doručkom. Blizina plaže, besplatan sef, WiFi i A/C.

 

Položaj hotela Olympia:

Olympia Apart Hotel nalazi se u mirnoj ulici koja izlazi na plažu Retimna, na 1,5 km udaljenosti od Starog grada i venecijanske luke. Aerodrom u Heraklionu udaljen je 80 km, a aerodrom u Hanji 70 km. U neposrednom okruženju su dostupni brojni supermarketi, pekare, taverne, barovi, kafei, kao i brojne mogućnosti za šoping.

Plaža:

Prelepa duga peščana plaža Retimna udaljena je nešto manje od 100 m od hotela, uz prelazak ulice. Ležaljke i suncobrani na plaži dostupni su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi od 08:00 ujutru do ponoći, bar kod bazena, bazen na otvorenom, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, besplatni Wi-Fi u lobiju hotela, TV kutak sa satelitskim kanalima, besplatno korišćenje računara, prostorija za odlaganje i čuvanje prtljaga, parking.

Smeštaj:

Hotel je izgrađen 1997. a u potpunosti je renoviran u periodu od 2011. do 2015. godine. Raspolaže sa ukupno 30 smeštajnih jedinica. Studiji su opremljeni sa 2 odvojena kreveta ili bračnim krevetom i imaju balkon ili terasu, malu kuhinju, frižider, klima uređaj, kupatilo TWC, fen za kosu, besplatan Wi-Fi, SAT TV, sef.

Studiji u Aneksu (uličicom od svega 5m, odvojeni objekat od glavne zgrade) izgledaju isto kao i u glavnoj zgradi, s tim da jedino kupatilo nije renovirano; isto važi i za apartmane. Aneks je udaljen 25m od glavne zgrade hotela Olympia hotel 3* i restorana. Aneks ima samo 1 sprat (bez lifta) na kome se nalaze smeštajne jedinice.

Apartmani  u Aneksu (4 osobe) imaju 1 spavaću sobu sa 2 kreveta, spojeni jedan do drugog. Vratima su odvojeni od dnevnog boravka, koji ima mini kuhinju i 2 kreveta. Imaju balkon ili terasu, malu kuhinju, frižider, klima uređaj, kupatilo TWC, fen za kosu, besplatan Wi-Fi, SAT TV, sef.

Krevetac za bebe je besplatan i može da se dobije na upit u hotelu Olympia hotel 3*.

Usluga:

Noćenje sa doručkom (otvoreni bife – samoposluživanje, bogat američki doručak).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Mali lep hotel ušuškan u zelenilu. Za sve one koji žele kvalitetan smeštaj, blizu plaže, na pešačkoj udaljenosti od starog grada, a takođe i mirno okruženje za odmor koje pruža ovaj hotel. Preporuka putnika: ocena na Booking.com mu je 8,6. Po njihovoj oceni, odnos cene i kvaliteta je 8,8. Besplatan sef, Wi-Fi i A/C.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Olympia ★★★ - Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije