Olympic Palladium

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Retimno grad
 • Olympic Palladium
 • 39 slika
 • First minute
 • Centar - Stari grad
 • Kvalitet i cena
 • Moderan

Hotel Olympic Palladium ★★★ - Retimno, Krit nalazi se u centru Retimna idealan je za letovanje na Kritu 2021. Moderan izgled, izuzetno čisto i uredno, odlična lokacija, ljubazno osoblje, besplatan WiFi. Nudi uslugu polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), do velike peščane plaže prolazi se kroz živopisne gradske uličice, pored suvenirnica šetnjom 7-8 minuta. More je od ho

Hotel Olympic Palladium

Hotel Olympic Palladium ★★★ - Retimno, Krit nalazi se u centru Retimna idealan je za letovanje na Kritu 2021. Moderan izgled, izuzetno čisto i uredno, odlična lokacija, ljubazno osoblje, besplatan WiFi. Nudi uslugu polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), do velike peščane plaže prolazi se kroz živopisne gradske uličice, pored suvenirnica šetnjom 7-8 minuta. More je od hotela udaljeno 300 m, a do uređenog dela plaže sa ležaljkama i suncobranima se ide još nekih 200-300 m pored mora.

 

Položaj Olympic Palladium 3* hotela:

Hotel Olympic Palladium se nalazi u centru grada Retimna, na 250 m od starog grada, 400 m od Venecijanske luke. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 78 km.

Plaža:

Do velike peščane plaže prolazi se kroz živopisne gradske uličice, pored suvenirnica šetnjom 7-8 minuta. More je od hotela udaljeno 300 m, a do uređenog dela plaže sa ležaljkama i suncobranima se ide još nekih 200-300 m pored mora.

Hotelski sadržaj:

Hotel ima 5 spratova i 75 soba. Ovaj hotel je posebnu pažnju posvetio funkcionalnosti i udobnosti. U svom sastavu ima recepciju 24 sata dnevno, menjačnicu, room service, restoran, glavni bar, kafeteriju, mali spoljašnji bazen, bar na krovu sa garniturom za sedenje, lift, teretanu, rent a car.

Smeštaj:

Olympic Palladium hotel ima 75 moderno dizajniranih soba sa bračnim ili 2 pojedinačna kreveta, i sve su opremljene sa kupatilom koje ima tuš/kadu, a poneka ima đakuzi kadu, fen za kosu, uveličavajuće ogledalo, balkon, besplatnu klimu, frižider, dupla stakla na balkonskim vratima, elektronski sef (uz doplatu), SAT TV, telefon, besplatna internet konekcija.

Usluga:

Noćenje s doručkom (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari/Napomene:

Lep moderan gradski hotel, blizu mora koji zadovoljava sve želje putnika koji žele hotel "zlatnu sredinu", ni najluksuzniji ali ni najskromniji. Gosti hvale moderan izgled hotela - izuzetno čisto i uredno, odlična lokacija, ljubazno osoblje, besplatan WiFi (slabijeg inteziteta).

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije