Swell Boutique Hotel

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Retimno grad
 • Swell Boutique Hotel
 • 39 slika
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • Moderan
 • Blizu plaže
 • Butik hotel

Hotel Swell Boutique Hotel ★★★★ - Retimno Grad, Retimno, Krit nalazi se u gradu Retimno, oko 450 m od centra, smešten tačno prekoputa peščane plaže. (ulica ga deli). Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km, a od aerodroma Heraklion 79 km. U blizini hotela imate veliki supermarket, brojne taverne, mini markete, rent a car... Položaj Swell Boutique Hotel hotela: Hotel se nalazi u gradu Retimno , oko 450

Hotel Swell Boutique Hotel

Hotel Swell Boutique Hotel ★★★★ - Retimno Grad, Retimno, Krit nalazi se u gradu Retimno, oko 450 m od centra, smešten tačno prekoputa peščane plaže. (ulica ga deli). Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km, a od aerodroma Heraklion 79 km. U blizini hotela imate veliki supermarket, brojne taverne, mini markete, rent a car...

 

Položaj Swell Boutique Hotel hotela:

Hotel se nalazi u gradu Retimno, oko 450 m od centra. Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km, a od aerodroma Heraklion 79 km. U blizini hotela imate veliki supermarket, brojne taverne, mini markete, rent a car...

Plaža:

Smešten tačno prekoputa peščane plaže. (ulica ga deli).

Hotelski sadržaj:

Swell Boutique Hotel je dizajniran i uređen u modernom, čistom i minimalističkom stilu. 24-časovna recepcija / recepcija, restoran la carte, dečije stolice u restoranu, Lounge area, Besplatan pristup WiFi Internetu u sobama i javnim prostorijama, čuvanje dece, Satelitska TV, Internet kutak, Lekar (na zahtev), iznajmljivanje automobila i bicikala, mogućnost posluživanja doručka u sobi, mogućnost pružanja usluge ranog doručka, mogućnost pružanja doručka / hrane u ambalaži.

Smeštaj:

Hotel Swell Boutique Hotel 4* ima nudi 27 soba i apartmana.

STANDARDNA DVOKREVETNA SOBA 30m2, sa pogledom na grad ili bočnim pogledom na more. Ima namešten balkon, TV sa ravnim ekranom, satelitskom televizijom.

Opremljen dušekom Coco-Mat i jastucima, mini frižider, set za kafu i čaj, fen za kosu, kupatilo sa toaletnim priborom, telefon, sef, besplatan bežični internet.

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Fantastična lokacija ispred peščane plaže, blizu centra, dizajniran, moderan, čist, u minimalističkom stilu. Ocena 9 na booking.com.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije