Swell Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Swell Hotel
  • 39 slika

Hotel Swell Boutique ★★★★ - Retimno Grad, Retimno, Krit nalazi se u gradu Retimno, oko 450 m od centra, smešten tačno prekoputa peščane plaže. (ulica ga deli). Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km, a od aerodroma Heraklion 79 km. U blizini hotela imate veliki supermarket, brojne taverne, mini markete, rent a car... Položaj Swell Boutique hotela: Hotel se nalazi u gradu Retimno, oko 450 m od centra.

Hotel Swell Hotel

Hotel Swell Boutique ★★★★ - Retimno Grad, Retimno, Krit nalazi se u gradu Retimno, oko 450 m od centra, smešten tačno prekoputa peščane plaže. (ulica ga deli). Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km, a od aerodroma Heraklion 79 km. U blizini hotela imate veliki supermarket, brojne taverne, mini markete, rent a car...

 

Položaj Swell Boutique hotela:

Hotel se nalazi u gradu Retimno, oko 450 m od centra. Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km, a od aerodroma Heraklion 79 km. U blizini hotela imate veliki supermarket, brojne taverne, mini markete, rent a car...

Plaža:

Smešten tačno prekoputa peščane plaže. (ulica ga deli).

Hotelski sadržaj:

Swell Boutique je dizajniran i uređen u modernom, čistom i minimalističkom stilu. 24-časovna recepcija / recepcija, restoran la carte, dečije stolice u restoranu, Lounge area, Besplatan pristup WiFi Internetu u sobama i javnim prostorijama, čuvanje dece, Satelitska TV, Internet kutak, Lekar (na zahtev), iznajmljivanje automobila i bicikala, mogućnost posluživanja doručka u sobi, mogućnost pružanja usluge ranog doručka, mogućnost pružanja doručka / hrane u ambalaži.

Smeštaj:

Hotel Swell Boutique 4* ima nudi 27 soba i apartmana. STANDARDNA DVOKREVETNA SOBA 30m2, sa pogledom na grad ili bočnim pogledom na more. Ima namešten balkon, TV sa ravnim ekranom, satelitskom televizijom. Opremljen dušekom Coco-Mat i jastucima, mini frižider, set za kafu i čaj, fen za kosu, kupatilo sa toaletnim priborom, telefon, sef, besplatan bežični internet.

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Fantastična lokacija ispred peščane plaže, blizu centra, dizajniran, moderan, čist, u minimalističkom stilu. Ocena 9 na booking.com.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije