Dimitrios Beach Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno okolina
  • Dimitrios Beach Hotel
  • 47 slika

Hotel Dimitrios Beach ★★★★ - ADULTS FRIENDLY 14+ god - Retimno grad, Krit se nalazi u gradu Retimnu na 2 km od centra. Udaljen je 65km od aerodroma u Hanji i 78 km od aerodroma u Heraklionu. U blizini veličanstvene duge peščane plaže Retimna, sa kristalno čistim plavim vodama, koje su bezbedne za kupanje i stoga je idealna destinacija za parove. Nudi uslugu Polupansion (doručak i večera-otvoreni

Hotel Dimitrios Beach Hotel

Hotel Dimitrios Beach ★★★★ - ADULTS FRIENDLY 14+ god - Retimno grad, Krit se nalazi u gradu Retimnu na 2 km od centra. Udaljen je 65km od aerodroma u Hanji i 78 km od aerodroma u Heraklionu. U blizini veličanstvene duge peščane plaže Retimna, sa kristalno čistim plavim vodama, koje su bezbedne za kupanje i stoga je idealna destinacija za parove. Nudi uslugu Polupansion (doručak i večera-otvoreni bife-samousluživanje-piće se plaća)

 

Položaj Dimitrios Beach 4* hotela:

Hotel se nalazi u gradu Retimnu na 2 km od centra. Udaljen je 65km od aerodroma u Hanji i 78 km od aerodroma u Heraklionu. U blizini veličanstvene duge peščane plaže Retimna, sa kristalno čistim plavim vodama, koje su bezbedne za kupanje i stoga je idealna destinacija za parove.

Dimitrios Beach je hotel sa 4* za odrasle, simbol udobnosti i sreće sa svojim modernim sobama i apartmanima. 

Plaža:

80 m od duge peščane plaže.

Hotelski sadržaj:

Hotel se sastoji od 3 zgrade i ima 98 soba koje su renovirane 2017 godine.

Bar (10:30-24:00)
Bazen (10:00-19:00)

Smeštaj:

Standardna soba - 15 m2

Balkon ili terasa, tuš,odvojen od WC, fen, frižider, aparat za kafu/čaj, na zahtev, kettler, WIFI, A/C, SAT TV,sef uz doplatu, nepušačke sobe.

Usluga:

Polupansion (doručak i večera-otvoreni bife-samousluživanje-piće se plaća)

Doručak: 07.30-10.30 američki doručak i neograničena konzumacija kafe, čaja, pića, konzervisanih sokova i vode.
Večera 18.30-21.30 Međunarodna i grčka kuhinja

Komentari/Napomene:

Gosti hvale doručak. Visoke ocene za udobnost 8,9 i wifi.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije