Hotel Paloma Garden

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Stalida
 • Hotel Paloma Garden
 • 8 slika

Hotel Paloma Garden ★★★ - Stalida, Heraklion, Krit od centra mesta Stalida je udaljen oko 300 m, od Hersonisosa 3 km, a na 20 m od hotela se nalazi autobuska stanica. Od grada Heraklion deli ga oko 30 km. Položaj Paloma Garden 3* hotela: Od centra mesta Stalida je udaljen oko 300 m, od Hersonisosa 3 km, a na 20 m od hotela se nalazi autobuska stanica. Od grada Heraklion deli ga oko 30 km. Plaža: H

Hotel Hotel Paloma Garden

Hotel Paloma Garden ★★★ - Stalida, Heraklion, Krit od centra mesta Stalida je udaljen oko 300 m, od Hersonisosa 3 km, a na 20 m od hotela se nalazi autobuska stanica. Od grada Heraklion deli ga oko 30 km.

 

Položaj Paloma Garden 3* hotela:

Od centra mesta Stalida je udaljen oko 300 m, od Hersonisosa 3 km, a na 20 m od hotela se nalazi autobuska stanica. Od grada Heraklion deli ga oko 30 km.

Plaža:

Hotel  se nalazi na oko 350 m od lepe peščane plaže. Od hotela ima oko 200 m do kratkog podzemnog prolaza koji vodi ispod magistrale i još oko 100 m do plaže. Postoji i pešački prelaz preko ulice.

Hotelski sadržaj:

Hotel se sastoji od 4 zgrade. Recepcija, bar, soba za prtljag, restoran, sala za doručak, otvoreni bazen, SAT TV, besplatne ležaljke i suncobrani na bazenu, dečije igralište, internet ugao i besplatna Wi-Fi zona, bilijar i stoni tenis uz doplatu,  parking.

Smeštaj:

Sve standardne sobe u hotelu imaju kupatilo TWC, klima uređaj (uz doplatu), balkon, frižider (uz doplatu), sef (uz doplatu) i telefon.

Usluga:

 Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari/Napomene:

Utisci gostiju je da je dobra hrana i usluga, lep bazen, sve u svemu dobar hotel.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije