Niko Elen Hotel

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Stalida
 • Niko Elen Hotel
 • 40 slika
 • Naša preporuka
 • Peščana plaža
 • Miran
 • Manji intimni hotel
 • Blizu plaže
 • Najbolja kupovina
 • Specijalna ponuda
 • Odličan izbor
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST

Hotel Niko Elen ★★★ - Stalida, Krit je udaljen 4 km od Hersonisosa, 40 metara od peščane plaže, dok se Malja nalazi na 2 km. Stalis se nalazi na 300 metara. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Iraklion, udaljen 25 km od objekta Niko Elen. Nudi uslugu noćenja s doručkom ili polupansiona (doručak i večera). Večera se služi u obližnjem hotelu udaljenom oko 300m. Nov hotel u ponudi. Ocena na Buk

Hotel Niko Elen Hotel

Hotel Niko Elen ★★★ - Stalida, Krit je udaljen 4 km od Hersonisosa, 40 metara od peščane plaže, dok se Malja nalazi na 2 km. Stalis se nalazi na 300 metara. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Iraklion, udaljen 25 km od objekta Niko Elen. Nudi uslugu noćenja s doručkom ili polupansiona (doručak i večera). Večera se služi u obližnjem hotelu udaljenom oko 300m. Nov hotel u ponudi. Ocena na Bukingu 8,1, veoma dobar izbor za letovanje na Kritu.

 

Položaj Niko Elen hotela:

Hotel Niko Elen 3* je udaljen 4 km od Hersonisosa, dok se Malja nalazi na 2 km. Stalis se nalazi na 300 metara. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Iraklion, udaljen 25 km od objekta Niko Elen koji je dobar izbor za letovanje na Kritu.

Plaža:

Hotel Niko Elen se nalazi 40 metara od peščane plaže.

Hotelski sadržaj:

Manji hotel, ima bazen, bar, ležaljke i suncobrani, ostava za prtljag.

Smeštaj:

STANDARDNA SOBA – balkon/terasa, fen, sef (uz doplatu), A/C (uz doplatu), TWC, mini frižider, SAT TV. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion (doručak i večera). Večera se služi u obližnjem hotelu Kyknos Beach 4* udaljenom oko 300m.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Fantastična lokacija-udobno-čisto-ljubazno osoblje-Vrhunske ocene 8,9.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Niko Elen ★★★ - Stalida, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Stalida, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije