Adelais

  • Adelais
  • 29 slika

Hotel Adelais ★★★ - Tavronitis, Hanja, Krit, Grčka nalazi se u Tavronitisu i na samo 250 m od šljunkovite plaže. Centar sela sa mini marketima, pekarom, kafićem, apotekom je u blizini, a selo Platanias je udaljeno 8 km. Ovaj hotel idealan je za porodice sa decom koja traže mirno, opuštajuće okruženje. Položaj Adelais 3* hotela: Hotel se nalazi u Tavronitisu, 8km zapadno od Plataniasa, 20 km zapadn

Hotel Adelais

Hotel Adelais ★★★ - Tavronitis, Hanja, Krit, Grčka nalazi se u Tavronitisu i na samo 250 m od šljunkovite plaže. Centar sela sa mini marketima, pekarom, kafićem, apotekom je u blizini, a selo Platanias je udaljeno 8 km. Ovaj hotel idealan je za porodice sa decom koja traže mirno, opuštajuće okruženje.

 

Položaj Adelais 3* hotela:

Hotel se nalazi u Tavronitisu, 8km zapadno od Plataniasa, 20 km zapadno od Hanje i oko 35 km od aerodroma. Najbliža autobuska stanica je udaljena 250m

Plaža:

Šljunkovita plaža na kojoj ima snek barova je udaljena 250 m od hotela. Ležaljke i suncobrani su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, glavni restoran, lounge i bar na bazenu, 2 otvorena bazena, jedan sa delom za decu, ležaljke i suncobrani oko bazena – besplatno korišćenje, dečije igralište, večernja animacija 4 puta nedeljno, besplatan wi fi u javnim delovima hotela, internet kutak (uz doplatu).

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 46 smeštajnih jedinica – dvokrevetnih, trokrevetnih i porodičnih soba.

  • STANDARDNE DVOKREVETNE sobe su površine oko 12 m2, smeštaju do 3 osobe i imaju bračni ili dva singl ležaja, krevet na rasklapanje kao dodatni ležaj (kamp krevet), kupatilo sa tušem, fen za kosu, A/C (uz doplatu), TV, telefon, mini frižider, sef (uz doplatu), namešteni balkon ili terasu.
  • SUPERIOR SOBE su veće po kvadraturi, u kupatilima je obezbeđena osnovna toaletna kozmetika i gosti dobijaju rakiju i lokalne slatkiše po dolasku. U trokrevetnim sobama ima 3 singl ležaja.
  • PORODIČNE SOBE su na dva nivoa, površine oko 22 m2, smeštaju do 4 osobe i imaju bračni ili dva singl ležaja u donjem i dva singl ležaja na gornjem nivou.

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion.

Komentari/Napomene:

Po oceni gostiju 6,8 badžet hotel.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije