Euphoria Resort

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Kolimbari
  • Euphoria Resort
  • 62 slika

Hotel Euphoria Resort ★★★★★ - Kolymbari, Hanja, Krit je inspirisan idejom porodičnog odmora, sa 15 godina iskustva u hotelskom poslovanju, uključujući i nagrađivani hotel Minoa Palace 5★. Hotel Euphoroa Resort će vam pružiti uslugu i sadržaje visokog kvaliteta. Položaj: Luksuzni Euphoria Resort nalazi se na obali Kolymbari, 23 km zapadno od Hanje i 30 minuta od Hanja Internacionalnog Aerodroma. Pl

Hotel Euphoria Resort

Hotel Euphoria Resort ★★★★★ - Kolymbari, Hanja, Krit je inspirisan idejom porodičnog odmora, sa 15 godina iskustva u hotelskom poslovanju, uključujući i nagrađivani hotel Minoa Palace 5★. Hotel Euphoroa Resort će vam pružiti uslugu i sadržaje visokog kvaliteta.

Položaj:

Luksuzni Euphoria Resort nalazi se na obali Kolymbari, 23 km zapadno od Hanje i 30 minuta od Hanja Internacionalnog Aerodroma.

Plaža:

Hotel se nalazi pored šljunkovite plaže u mestu Kolymbari - Hanja.

Hotelski sadržaj:

Tokom boravka u ovom luksuznom hotelu, možete se opredeliti za neki od grupnih programa u okviru naših objekata: joga, pilates, zumba, aerobik sa kvalifikovanim instruktorima. Možete, takođe, uživati u sportskim aktivnostima na svežem vazduhu i to aqua zumba, biciklizam, trčanje plažom, tenis itd. Jedinsteni hotelski SPA centar, sa zatvorenim bazenom, omogućiće Vam da se opustite uz raznovrsne tretmane, masaže i wellness programme za svakoga.

Za decu raznih uzrasta, hotel ima dnevne aktivnosti kroz mini klub i igralište, a na raspolaganju su Vam i čuvanje dece, soba za igru itd.

Hotel ima vodeni park, sa velikim bazenom i toboganima.

Za svoje goste hotel ima raznovrsnu hranu: Grčku, Mediteransku i internacionalnu, koja se služi u glavnom restoranu sa internacionalnom kuhinjom, restoranima pored mora sa Grčkom kuhinjom i roštiljom, Buffe restoran pored bazena sa italijanskom kuhinjom, lobi bar, bar na bazenu, bar na plaži, tredicionalni časovi kuvanja itd.

Smeštaj u Euphoria Resort hotelu:

Classic room inland view, pool view, side sea view, sharing pool, sharing pool side sea view

Sve sobe tipa Classic room imaju mogućnost smeštaja maksimalno 3 odraslih ili 2 odraslih i 1 dete. Sobe imaju oko 30 m2, sa elegantno opremljenim balkonom. Sobe imaju dva odvojena ležaja ili bračni krevet i sofu koja može se koristi kao pomoćni ležaj za treću osobu. Sobe su opremljene sa SAT TV-om, direktnom telefonskom linijom, Wi-Fi internetom, individualnom klimom, aparatom za pravljenje čaja i kafe, frižiderom, elektronskim sefom, kupatilom sa tušem, fenom, papuče i bade mantil.

Usluga:

All inclusive - Sve uključeno, prema hotelskim pravilima. Doručak, ručak, večera (švedski sto - samoposluživanje). Domaća alkoholna i bezalkoholna pica, sokovi, voda, kafa i užine.

Komentari/Napomene/Preporuke:

POTPUNO NOV MODERAN I LUKSUZAN HOTEL SA 5★. Euphoria Resort podjednako je pogodan za porodice sa decom (vodeni park, sa velikim bazenom i toboganima) kao i za parove (jedinsteni hotelski SPA centar).

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)
    • Tenis
  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije