Adams Beach

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Adams Beach
 • 42 slika

Hotel Adams Beach ★★★★★ - Aja Napa, Kipar je udaljen oko 2,5 km od centra Aja Nape i oko 50 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Adams Beach : Adams Beach Hotel je udaljen oko 2,5 km od centra Aja Nape i oko 50 km od aerodro

Hotel Adams Beach

Hotel Adams Beach ★★★★★ - Aja Napa, Kipar je udaljen oko 2,5 km od centra Aja Nape i oko 50 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

Položaj Adams Beach :

Adams Beach Hotel je udaljen oko 2,5 km od centra Aja Nape i oko 50 km od aerodroma Larnaka. Odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, tv, mini frižider, telefon, balkon/ terasu.

Usluga:

Polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Adams Beach :

Recepcija, restorani, barovi, wi fi, spoljašnji i unutrašnji bazen, teretana, kozmetiški salon, masaža parno kupatilo, đakuzi, stoni tenis, bilijar, dečiji bazen sa toboganima, dečiji klub za decu od 5-12 god, dečije igralište.

Plaža hotela Adams Beach :

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, tv, mini frižider, telefon, balkon/ terasu.

Napomena:

https://www.adams.com.cy/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije