Christofinia Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Aja Napa
  • Christofinia Hotel
  • 15 slika

Hotel Christofinia ★★★ - Ayia Napa, Kipar, smešten blizu čuvene peščane plaže Nissi, savršen je izbor za letovanje na Kipru 2024. Hotel Christofinia 3* je smešten u ostrvskom vodećem kosmopolitskom letovalištu Aja Napa, na 3km od centra grada, 2 km od Aqua Park, na 200 metara od velikog izbora barova, pabova i restorana i primamljivog, unutar živahnog centra odmarališta zaliva Nissi. Aerodrom Larn

Hotel Christofinia Hotel

Hotel Christofinia ★★★ - Ayia Napa, Kipar, smešten blizu čuvene peščane plaže Nissi, savršen je izbor za letovanje na Kipru 2024. Hotel Christofinia 3* je smešten u ostrvskom vodećem kosmopolitskom letovalištu Aja Napa, na 3km od centra grada, 2 km od Aqua Park, na 200 metara od velikog izbora barova, pabova i restorana i primamljivog, unutar živahnog centra odmarališta zaliva Nissi. Aerodrom Larnaka udaljen je oko 20 km od hotela. Hotel nudi sjajnu priliku za parove i porodice koji žele da spoje najbolje od onoga što Aja Napa nudi, u okruženju prijateljske, moderne i opuštajuće atmosfere. Sve sobe su uređene u modernom stilu s pogledom na more i okolni park i bašte.

 

Položaj:

Hotel Christofinia se nalazi u mirnom delu, 3 km od centra Aya Nape, 2 km od Aqua Parka. Od aerodroma u Larnaki je udaljen oko 60 kilometara i savršen je izbor za letovanje na Kipru.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, bar, restoran, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, fitnes centar, Wi-Fi internet, parking u hotelu Christofinia 3*.

Smeštaj:

Hotel Christofinia raspolaže sa 126 soba (standard, superior i porodična soba). Sve standardne sobe (22 m2) i superior sobe (24 m2) imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, klima uređaj, sef uz doplatu, frižider, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet uz doplatu, balkon (maksimalan kapacitet 2 odrasle + 1 dete ili 3 odrasle osobe). Porodične sobe (31 m2) su za maksimum 2 odrasle + 2 dece, francuski ležaj + 1 sofa ležaj.

Plaža:

Hotel Christofinia 3* je udaljen oko 150 m od čuvene peščane plaže Nissi.

Usluga u hotelu Christofinia:

Noćenje sa doručkom - buffet, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansion (doručak/večera) - švedski sto, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za all inclusive. U restoranu se služe lokalna i internacionalna hrana na bazi švedskog stola ili sa fiksnog menija.

Napomena:

U blizini hotela Christofinia 3* se nalazi autobusko stajalište gde staju autobusi koji voze do centra Aya Nape. Wi-Fi je besplatan na javnim mestima u hotelu.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije