Grecian Bay

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Grecian Bay
 • 44 slika

Hotel Grecian Bay ★★★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi na 500 m od centra Aja Nape, gde su svi barovi i prodavnice, smešten u mirnom delu Aja Nape, hotel Grecian Bay nudi uslugu Noćenje sa doručkom – samoposluživanje, izbor više jelai i sa 5★ predstavlja savršen izbor za letovanje na Kipru 2023. Ovaj luksuzni hotel sa pet zvezdica nalazi se na najlepšoj peščanoj plaži na Kipru sa prekrasnim pogledom

Hotel Grecian Bay

Hotel Grecian Bay ★★★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi na 500 m od centra Aja Nape, gde su svi barovi i prodavnice, smešten u mirnom delu Aja Nape, hotel Grecian Bay nudi uslugu Noćenje sa doručkom – samoposluživanje, izbor više jelai i sa 5★ predstavlja savršen izbor za letovanje na Kipru 2023. Ovaj luksuzni hotel sa pet zvezdica nalazi se na najlepšoj peščanoj plaži na Kipru sa prekrasnim pogledom na kristalno čisto more Sredozemnog mora. Kompleks nudi svet pogodnosti zajedno sa izuzetnom uslugom i ljubaznim osobljem. Uz naša 3 restorana, kafić, barove, spa i vellness centar, Grecian Bay je poznat po svojoj prijatnoj i prijatnoj atmosferi. Potrudićemo se da vaš boravak kod nas bude zaista nezaboravan.

 

Položaj:

Hotel Grecian Bay 5* se nalazi na 500 m od centra Aja Nape, gde su svi barovi i prodavnice i savršen je izbor za letovanje na Kipru. Autobuska stanica na 30 m od hotela. Aerodrom je udaljen 66 km.

Sadržaj hotela Grecian Bay:

Hotel Grecian Bay 5* se prostire na 40.000 m2 sa više A la Cart restorana, tavernom, bazen sa terasom za sunčanje i ležaljkama, suncobrani i ležaljke pored plaže i bazena, zatvoreni bazen, frizerski salon, recepcija, restoran, SPA centar, teretana, mini klub sa organizovanim animacijama za decu i odvojenim bazenom, wellness centar (masaže, solarijum i tretmani uz doplatu).

Sobe:

Grecian Bay hotel raspolaže sa 273 sobe (Standard soba površine oko 22 m2, studio 35 m2). Svaka soba poseduje: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima uređaj, TV sa lokalnim i satelitskim programom, fen, bade-mantil, balkon, sef uz doplatu, telefon, mini-bar, Wi-Fi internet, balkon.

Plaža hotel Grecian Bay 5*:

Na peščanoj plaži u mirnom delu Aja Nape. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sport i zabava:

Bazen sa terasom za sunčanje i ležaljkama, suncobrani i ležaljke pored plaže i bazena, zatvoreni bazen; postoji mogućnost uz doplatu: tenis, bicikli, iznajmljivanje čamaca, škola ronjenja, sportovi na vodi.

Usluga u hotelu Grecian Bay 5*:

Noćenje sa doručkom - buffet, samoposluživanje. Postoji mogućnopst doplate za polupansion ili pun pansion - buffet, samposluživanje.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije