Grecian Sands Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Grecian Sands Hotel
 • 26 slika

Hotel Grecian Sands ★★★★ - Ayia Napa, Kipar smešten je na plaži do koje se stiže prolaskom kroz vrt, Nudi uslugu noćenja sa doručkom - samoposluživanje - izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion, pun pansion i All Inclusive. Ovaj hotel sa 4 zvezdice nalazi se u gradu Aja Napa, a sagrađen je 1985. Hotel ima 3 restorana, 2 bara, konferencijsku salu, kafić, zatvoreni bazen, otvoreni

Hotel Grecian Sands Hotel

Hotel Grecian Sands ★★★★ - Ayia Napa, Kipar smešten je na plaži do koje se stiže prolaskom kroz vrt, Nudi uslugu noćenja sa doručkom - samoposluživanje - izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion, pun pansion i All Inclusive. Ovaj hotel sa 4 zvezdice nalazi se u gradu Aja Napa, a sagrađen je 1985. Hotel ima 3 restorana, 2 bara, konferencijsku salu, kafić, zatvoreni bazen, otvoreni bazen i fitnes centar / teretanu i savršen je izbor za letovanje na Kipru 2023.

 

Položaj:

Hotel Grecian Sands okružen je bujnom vegetacijom i nalazi se na peščanoj plaži na 1.5 km od centra Aja Nape. Od aerodroma u Larnaki je udaljen 50 km.

Sadržaj:

Više restorana i barova, otvorene i zatvoren bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, fitnes centar, suvenirnica, tenis, stoni tenis, bilijar, Wi-Fi internet. Gostima hotela je dostupno uz doplatu: sauna, parno kupatilo, usluga pranja i hemijskog čišćenja.

Smeštaj u Grecian Sands hotelu:

Hotel raspolaže sa 273 sobe (standard, family soba, studio...).

 • Standard soba (22 m2) - francuski ležaj + 1 pomoćni ležaj, max 2 odrasle osobe + 1 dete ili 3 odrasle. Postoji doplata za sobu pogled more.
 • Studio (35 m2) - francuski ležaj + 1 sofa ležaj, max 2 odrasle osobe + 2 dece.

Sve sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, balkon/terasa, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef uz doplatu, mini bar, Wi-Fi internet.

Plaža:

Hotel Grecian Sands se nalazi na plaži, a do nje se stiže prolaskom kroz vrt prepun zelenila. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju na licu mesta.

Usluga:

Noćenje sa doručkom - samoposluživanje - izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion, pun pansion i All Inclusive.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije