Okeanos Beach Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Aja Napa
  • Okeanos Beach Hotel
  • 13 slika

Hotel Okeanos Beach ★★★★ - Ayia Napa, Kipar, smešten u centru mesta Aja Napa, na gradskoj plaži, pruža svojim gostima visoke standarde, tehnologiju i luksuz. Sve sobe i usluge, uključujući sve javne površine, ciljano su unapređene, nudeći moderan i udoban smeštaj u opuštajućoj atmosferi uz pogodnosti svih atrakcija i pogodnosti odmarališta. Lokacija je najpovoljnija jer se na pragu nalazi jedna od

Hotel Okeanos Beach Hotel

Hotel Okeanos Beach ★★★★ - Ayia Napa, Kipar, smešten u centru mesta Aja Napa, na gradskoj plaži, pruža svojim gostima visoke standarde, tehnologiju i luksuz. Sve sobe i usluge, uključujući sve javne površine, ciljano su unapređene, nudeći moderan i udoban smeštaj u opuštajućoj atmosferi uz pogodnosti svih atrakcija i pogodnosti odmarališta. Lokacija je najpovoljnija jer se na pragu nalazi jedna od najboljih peščanih plaža sa belim peskom i živopisna ribarska luka. U blizini gradskog muzeja mora Thalassa, manastira i punog centra grada Life City, udaljenog oko 300 metara, sa brojnim barovima, restoranima, prodavnicama i noćnom zabavom. Okeanos Beach hotel 4* je dobar izbor za letovanje na Kipru 2023. Okeanos Beach hotel 4* svojim klijentima i posetiocima pruža visoke standarde, tehnologiju i luksuz. Sve sobe i usluge, uključujući sve javne površine, su taktično nadograđene, nudeći moderan i udoban smeštaj u opuštajućoj atmosferi sa pogodnostima svih atrakcija i pogodnosti odmarališta.

 

Položaj:

Butik hotel Okeanos Beach 4* se nalazi na gradskoj peščanoj plaži, u centru mesta Ayia Napa, pored marine, 55 km do aerodroma i dobar je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj Okeanos Beach 4* hotela:

Recepcija, restoran, bar, bazen, dečiji deo bazena, snek bar pored bazena, fitnes, sauna, đakuzi, stoni tenis, teniski teren, igralište za decu, baby sitting, Wi-Fi internet.

Smeštaj:

Hotel Okeanos Beach ima ukupno 64 sobe. Gostima su na raspolaganju superior sobe, deluxe sobe i porodične sobe. Svaka soba ima klima uređaj, SAT TV, mini frižider, besplatni Wi-Fi internet, set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Plaža:

Hotel Okeanos Beach 4* se nalazi na gradskoj prščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su na rapolaganju uz doplatu.

Usluga:

Polupansion (doručak/večera) - samoposluživanje (izbor više jela) u hotelu Okeanos Beach 4*. Postoji doplata za uslugu All inclusive (sve uključeno).

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Lokacije