Pavlo Napa Beach Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Pavlo Napa Beach Hotel
 • 15 slika

Hotel Pavlo Napa Beach ★★★★ - Ayia Napa, Kipar je moderan hotel koji svojim raznovrsnim sadržajima pruža gostima nezaboravan odmor i letovanje na Kipru 2023. Porodični hotel Pavlo Napa Beach 4* s pogledom na kristalno čiste vode Sredozemnog mora i Peščanog zaliva pruža uživanje na odličnoj lokaciji sa direktnim pristupom divnoj plaži sa Plavom zastavom. Živahno središte popularnog odmarališta Aja

Hotel Pavlo Napa Beach Hotel

Hotel Pavlo Napa Beach ★★★★ - Ayia Napa, Kipar je moderan hotel koji svojim raznovrsnim sadržajima pruža gostima nezaboravan odmor i letovanje na Kipru 2023. Porodični hotel Pavlo Napa Beach 4* s pogledom na kristalno čiste vode Sredozemnog mora i Peščanog zaliva pruža uživanje na odličnoj lokaciji sa direktnim pristupom divnoj plaži sa Plavom zastavom. Živahno središte popularnog odmarališta Aja Napa sa restoranima i barovima udaljeno je samo nekoliko minuta šetnje; park Luna, stari manastir i gradski muzej nalaze se na pešačkoj udaljenosti. Obnovljeni, porodični hotel nudi udobne sobe uređene u savremenom stilu sa modernim nameštajem. Sobe imaju bočni pogled na more i unutrašnjost. Gosti će ceniti širok spektar usluga i pogodnosti, uključujući besplatnu WIFI vezu u svim javnim prostorima, internet kutak, poslovne usluge, iznajmljivanje automobila, motocikala i bicikala, kao i dežurnog lekara. Restoran služi ukusnu lokalnu kuhinju. Idealno mesto za parove i porodice sa decom za odmor na plaži.

 

Položaj:

Pavlo Napa Beach hotel se nalazi u letovalištu Ayia Napa. Od centra Ayia Napre udaljen je oko 2 km,od aerodroma 35 km i oko 200 m od autobuske stanice i savršen je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj Pavlo Napa Beach hotela:

Restoran Tiffany (glavni restoran) i Periyially restoran na plaži, bar pored bazena, lobi bar, SPA centar, masaže, kozmetički salon, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, teretana, sauna, đakuzi, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama.

Smeštaj:

Hotel Pavlo Napa Beach poseduje 2 zgrade, 5 spratova. Ukupan broj soba je 147, sa pogedom na more i kopno. Sve sobe su modernog dizajna i potpuno renovirane.

 • Dvokrevetna soba (16 m2, 2 ležaja, balkon, klima, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, LCD TV, fen za kosu, kupatilo, mini frizider, direktna telefonska linija, besplatan Wi-Fi, sef uz doplatu).
 • Trokrevetna soba (16 m2, 3 ležaja, balkon, klima, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, LCD TV, fen za kosu, kupatilo, mini frizider, direktna telefonska linija, besplatan Wi-Fi, sef uz doplatu).
 • Porodična soba (16 m2, 2 ležaja + kreveti na sprat, balkon, klima, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, LCD TV, fen za kosu, kupatilo, mini frizider, direktna telefonska linija, usluga buđenja, ketl, besplatan Wi-Fi, sef uz doplatu).

Plaža:

Pavlo Napa Beach Hotel se nalazi na nekoliko metara od peščane Sandy Bay plaže (plaža sa plavom zastavicom) i 100 m južno od Nissi plaže.

Sport i zabava:

Različite dnevne i večernje aktivnosti za sve uzraste, teniski teren, stoni tenis, teretana, sauna, đakuzi, SPA, odbojka u vodi, odbojka na plaži, bilijarsko takmičenje, klub za decu od 4 do 12 godina sa različitim programima i aktivnostima.

Usluga:

Polupansion (doručak i večera) – buffet, samoposluživanje izbor više jela.

Napomena:

Moderan hotel, na odličnoj lokaciji, sa kvalitetnom kuhinjom i različitim aktivnostima pruža gostima izvrsnu uslugu i nezaboravan odmor.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije