Stamatia Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Stamatia Hotel
 • 17 slika

Hotel Stamatia ★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi u Ayia Napi, 200 m od gradske plaže Limanaki. Od aerodroma je udaljen oko 50 km. Ovaj hotel se nalazi na odličnom mestu u Aja Napi, na samo 100 metara od zabavnog parka i plaže. Ovo uzbudljivo okruženje pruža gostima blizinu brojnih atrakcija. Hotel se nalazi na samo 120 metara od ribarske luke Aja Nape, gde će gosti pronaći brojne restorane i tavern

Hotel Stamatia Hotel

Hotel Stamatia ★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi u Ayia Napi, 200 m od gradske plaže Limanaki. Od aerodroma je udaljen oko 50 km. Ovaj hotel se nalazi na odličnom mestu u Aja Napi, na samo 100 metara od zabavnog parka i plaže. Ovo uzbudljivo okruženje pruža gostima blizinu brojnih atrakcija. Hotel se nalazi na samo 120 metara od ribarske luke Aja Nape, gde će gosti pronaći brojne restorane i taverne. Ovaj šarmantni hotel koji pruža uslugu polupansiona (doručak/večera - samoposluživanje), ima skladno dizajnirane sobe za goste. Hotel ima niz odličnih sadržaja i usluga, koji osiguravaju udobnost i stil. Hotel ima divan restoran, koji nudi mediteranska i internacionalna jela, pripremljena od lokalnih namirnica. Bar nudi opušteno okruženje u kojem možete sedeti uz osvežavajuće piće.

 

Položaj:

Hotel Stamatia se nalazi u Ayia Napi, 200 m od gradske plaže Limanaki i odličan je izbor za letovanje na Kipru. Od aerodroma je udaljen oko 50 km.

Sadržaj Stamatia 3* hotela:

Hotel Stamatia je kompletno renoviran 2017. god. Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, otvoren bazen, teretana, đakuzi, Wi Fi internet u zajedničkim prostorijama uz doplatu, parking. Uz doplatu sledeće usluge: usluge pranja veša, peškiri za plažu, sauna, masaže, internet u lobiju.

Smeštaj:

Stamatia hotel 3* raspolaže sa 111 soba. Superior soba (22 m2) - francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, maksimalan kapacitet 2 odraslih + 1 dete ili 3 odraslih ili 2 odraslih + 2 dece. Treći i četvrti ležaj je pomoćni ležaj na rasklapanje ili kreveti na sprat. Svaka soba sadrži kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, TV, telefon, klima uređaj, sef uz doplatu, mini frižider, Wi Fi internet, balkon/terasa.

Plaža:

Hotel Stamatia 3* je udaljen od gradske plaže Kastela oko 500 m. Ležaljke i suncobrani su na rapolaganju uz doplatu.

Usluga u hotelu Stamatia 3*:

Polupansion (doručak/večera - samoposluživanje).

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije