Atlantica Miramare Beach Hotel

  • Atlantica Miramare Beach Hotel
  • 30 slika

Hotel Atlantica Miramare Beach ★★★★ - Limasol, Kipar nalazi se na odličnoj lokaciji, na samoj uskoj peščanoj plaži, 5 km je udaljen od centra Limasola, a 65 km od aerodroma u Larnaki i savršen je izbor za letovanje na Kipru 2023. Ispred hotela se nalazi stanica lokalnog autobusa. Hotel se nalazi na samoj plaži, sa pogledom na plave vode Sredozemnog mora iu centru turističkog područja Jermasoia. Ho

Hotel Atlantica Miramare Beach Hotel

Hotel Atlantica Miramare Beach ★★★★ - Limasol, Kipar nalazi se na odličnoj lokaciji, na samoj uskoj peščanoj plaži, 5 km je udaljen od centra Limasola, a 65 km od aerodroma u Larnaki i savršen je izbor za letovanje na Kipru 2023. Ispred hotela se nalazi stanica lokalnog autobusa. Hotel se nalazi na samoj plaži, sa pogledom na plave vode Sredozemnog mora iu centru turističkog područja Jermasoia. Hotel se nalazi samo 200 m od glavne turističke zone, gde se nalazi autobuska stanica. Ovaj hotel se sastoji od glavne zgrade od 5 spratova i depadansa na 6 spratova sa ukupno 282 sobe, od kojih su dve junior apartmana, 22 apartmana i 12 studija. Gosti se dočekuju u klimatizovanom lobiju koji nudi recepciju koja radi 24 sata, menjačnicu i četiri lifta. Mogućnosti objedovanja uključuju tri bara i tri restorana sa dječjim stolicama za hranjenje. Pored toga, poslovnim gostima su na raspolaganju tri konferencijske sale, a dodatni sadržaji su dve prodavnice, frizerski salon, igraonica, TV salon, javna internet konekcija, kao i iznajmljivanje bicikala i ostava. Mlađim gostima se nudi igralište i dečiji klub da se opuste. Sobe, pranje veša i medicinske usluge upotpunjuju ponudu, a oni koji dolaze automobilom mogu koristiti hotelski parking. Hotel nudi lepo uređene i nameštene sobe sa centralnom klimom i grejanjem, sefom (uz doplatu), fenom za kosu, mini barom, direktnom telefonskom linijom, internet vezom, satelitskom televizijom, filmovima koji se plaćaju i privatnim balkonom.

 

Položaj:

Hotel Atlantica Miramare Beach 4* nalazi se na odličnoj lokaciji, na samoj uskoj peščanoj plaži, 5 km je udaljen od centra Limasola, a 65 km od aerodroma u Larnaki i odličan je izbor za letovanje na Kipru. Ispred hotela se nalazi stanica lokalnog autobusa.

Sadržaj:

Atlantica Miramare Beach hotel ima 2 restorana, 2 bara, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, dečiji bazen, fitnes centar, đakuzi, saunu, masažu, teniski teren, stoni tenis, bilijar, pristup internetu, menjačnicu, TV salu, frizerski salon, salon lepote, servis za pranje veša (uz doplatu), Wi-Fi internet.

Smeštaj u Atlantica Miramare Beach 4* hotelu:

Hotelske sobe su raspoređene u glavnoj zgradi i aneks zgradama. Hotel Atlantica Miramare Beach 4* raspolaže sa:

  • Stadardnim sobama (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja ) - površine 28 m2, gde se mogu smestiti max 3 osobe (2 odrasle + 1 dete ili 2 dece + 1 odrasla)
  • Superior sobama - površine 31 m2, mogu smestiti 2 odraslih + 1 dete.
  • Delux sobama - površine 39 m2, mogu smestiti 2 odraslih + 2 dece.

Postoji mogućnost, uz doplatu, za jednokrevetnu sobu i sobe sa pogledom na more. Svaka soba ima kupatilo (tuš/kada), fen, klima uređaj, terasu/balkon, TV sa kablovskim programom (pojedini uz doplatu), telefon, mini frižider (uz doplatu), sef (doplata), pristup internetu (doplata).

Plaža:

Atlantica Miramare Beach hotel se nalazi preko puta plaže (deli ih šetalište, jedan deo plaže popločan, peskovito - šljunkovita plaža).

Sport i zabava u hotelu Atlantica Miramare Beach 4*:

Ljubiteljima sporta na raspolaganju su dva otvorena bazena za odrasle, zatvoreni bazen, dečiji bazen, prostorija sa društvenim igrama i Spa centar koji u svom sastavu ima saunu, parno kupatilo, đakuzi, sobe za masažu i fitnes, lagana dnevna animacija, večernja animacija nekoliko puta nedeljno. Postoji mogućnost, uz doplatu, bavljenja sportovima na vodi.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za pun pansion ili All inclusive.

All inclusive usluga uključuje: doručak / ručak / večera - samoposluživanje, izbor više jela u pansionskom restoranu od 07.00-10.00h; 12.30-15.00h; 18.30-21.30h; domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-00.00h (sokovi, kafa, domaće vino i pivo, voda, mineralna voda, domaća alkoholna pića); topla i hladna užina od 10.00-18.30h; hladna užina od 22.00-00.00h.

U AI koncept hotela Atlantica Miramare Beach 4* nije uključeno: uvozna, brendirana i ekskluzivna pića, flaširana vina uključujući i vino kuće, sve vrste šampanjaca, sveže ceđeni sokovi i energetska pića, kafe za alkoholom i hladne kafe, sladoled u pakovanju, telefon, usluga pranja veša, sef, mini bar, sobna usluga.

Tokom obroka obavezan je "dress code".

Hotel zadržava pravo promene koncepta "All inclusive" bez prethodne najave. 

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije