Park Beach Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Limasol
 • Park Beach Hotel
 • 12 slika

Hotel Park Beach ★★★ - Limasol, Kipar se nalazi 70 m od peščane plaže, udaljen 3 km od centra grada. Park Beach hotel nudi uslugu Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola - samoposluživanje - izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za Polupansion ili All Inclusive i dobar je izbor za letovanje na Kipru. Smešten u samom gradu Limasolu, ovaj hotel je osnovan 1978. Na par minuta hoda, gosti mogu

Hotel Park Beach Hotel

Hotel Park Beach ★★★ - Limasol, Kipar se nalazi 70 m od peščane plaže, udaljen 3 km od centra grada. Park Beach hotel nudi uslugu Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola - samoposluživanje - izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za Polupansion ili All Inclusive i dobar je izbor za letovanje na Kipru. Smešten u samom gradu Limasolu, ovaj hotel je osnovan 1978. Na par minuta hoda, gosti mogu pronaći prodavnice i restorane, a centar Limasola je udaljen 3,2 km. Na kratkoj vožnji od zamka u Limasolu. Poznate atrakcije u Limasolu kao što su Kiparski muzej vina, zamak u Limasolu i Amathus, nalaze se na kratkoj vožnji od hotela. Plaža Dasouli udaljena je samo nekoliko minuta. Međunarodni aerodrom Larnaka udaljen je oko 45 minuta vožnje automobilom. Klimatizovani hotel gostima nudi lobi sa recepcijom, prostorom za sedenje i prostorom za igru. Gosti takođe imaju mogućnost da koriste hotelski restoran ili piće u hotelskom baru. Elegantne sobe su svetle, imaju klasičan dizajn enterijera, imaju drvene elemente, balkon ili terasu. U hotelskoj bašti gosti se mogu opustiti na ležaljkama i osvežiti se u otvorenom bazenu. Posle napornog dana gosti se mogu opustiti u sauni ili vežbati u teretani. Za poslovne goste tu je i konferencijska sala.

 

Položaj:

Park Beach hotel udaljen je 3 km od centra grada u neposrednoj blizini peščane plaže, od aerodroma u Larnaki je udaljen 54 km i dobar je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj Park Beach hotela:

Restoran, bar, bazen, fitnes centar, terasa za sunčanje, igraonica, dečje igralište i uz doplatu: sauna, bilijar, Wi-Fi internet, sef.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 140 soba. Sve sobe (15 m2) imaju kupatilo (tuš/kada), balkon/terasu, klimu, SAT TV, telefon, sef uz doplatu, fen za kosu, frižider uz doplatu, Wi Fi internet. Hotel ima 2 zdrade. Sobe sa pogledom na more su renovirane i u prvoj zgradi su do mora, a sobe u drugom redu gledaju na ulicu ili baštu i nisu renovirane.

Plaža:

Park Beach hotel se nalazi 70 m od peščane plaže.

Usluga u hotelu Park Beach 3*:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola - samoposluživanje - izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za Polupansion ili All Inclusive.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije