Capo Bay

  • Capo Bay
  • 32 slika

Hotel Capo Bay ★★★★ - Protaras, Kipar se nalazi u srcu mesta Protaras, na samom šetalištu uz obalu, i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2023. Dođite u hotel Capo Bay da biste iskusili svet pojednostavljene elegancije! Savremeno luksuzno okruženje, inspirisano suncem, peskom i morem, osigurava da vaš boravak bude komforan i opuštajući. Moderne karakteristike i sadržaji stapaju se sa tradiciona

Hotel Capo Bay

Hotel Capo Bay ★★★★ - Protaras, Kipar se nalazi u srcu mesta Protaras, na samom šetalištu uz obalu, i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2023. Dođite u hotel Capo Bay da biste iskusili svet pojednostavljene elegancije! Savremeno luksuzno okruženje, inspirisano suncem, peskom i morem, osigurava da vaš boravak bude komforan i opuštajući. Moderne karakteristike i sadržaji stapaju se sa tradicionalnom izvrsnošću u usluzi i smeštaju za odmor. Ovaj hotel na plaži u Protarasu naglašava auru spokoja - prelepi vrtovi sa tekućom vodom i ribnjacima vode do rive i plaže sa plavom zastavom Fig Tree Bay. Hotel Capo Bay stekao je zavidnu reputaciju kod kiparskih turista zbog svog stila i pažnje prema detaljima u okviru gostinjskog smeštaja i zbog svoje usluge. U kojoj god sobi da odsednete, iskusićete sveukupni ton elegancije, u kombinaciji sa svim modernim komforom koji biste očekivali od luksuznog hotela na plaži u Protarasu.

 

Položaj:

Hotel Capo Bay 4* se nalazi u srcu mesta Protaras, na samom šetalištu uz obalu. Od mesta Aja Napa udaljen je oko 8 km, a od aerodorma u Larnkaki oko 60 km i odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Smeštaj u Capo Bay hotelu:

Hotel Capo Bay 4* raspolaže sa 225 smeštajnih jedinica od kojih svaka poseduje kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef uz doplatu, besplatan Wi-Fi internet, set za pravljenje kafe i čaja, balkon ili terasu. Postoje trokrevetne i četverokrevetne sobe.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, fitnes centar, bar na plaži, dva restorana (jedan je sa pogledom na zaliv), bar na bazenu, teniski teren, ležaljke na plaži (uz doplatu).

Plaža:

Hotel Capo Bay 4* se nalazi direktno na peščanoj plaži (Fig three bay) koja je dobitnik Plave zastavice.

Usluga:

Usluga u hotelu Capo Bay 4* je noćenje sa doručkom (švedski sto, samoposluživanje) ili polupansion (doručak - večera, švedski sto, samoposluživanje).

Napomena:

Restorani, barovi i prodavnice nalaze se na 100 metara od hotela Capo Bay 4*.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije